نوشته های جدید
صفحه اصلی / کوکو و شامی / کتلت میگو با سس تمرهندی

کتلت میگو با سس تمرهندی

این کتلت با مقدار کمی میگو آماده می‌شود و مزه‌ی خوبی دارد. مواد لازم و طرز تهیه‌ی آن را ببینید .

✏️مواد لازم :

🔸 میگو ۱۵۰ گرم

🔸سیب‌زمینی پخته شده پنج عدد

🔸لیموترش یک عدد

🔸زنجبیل تازه یک قاشق چای‌خوری

🔸زردچوبه یک قاشق چای‌خوری

🔸تخم گشنیزیک قاشق چای‌خوری

🔸گشنیز تازه خرد شده سه قاشق سوپ‌خوری

🔸روغن و نمک به میزان لازم

♨️طرز تهیه:

🔹میگو و سیب‌زمینی را به همراه تخم گشنیز، زنجبیل رنده شده، زردچوبه نمک و آب لیموترش در دستگاه غذاساز ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک دست شوند.

🔹بعد مواد را در ظرفی ریخته و با گشنیز خرد شده مخلوط می‌کنیم. در تابه روغن ریخته روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود.

🔸سپس به اندازه نارنگی از مواد برداشته در دست صاف کرده، در تابه سرخ می‌کنیم. کتلت‌ها را در ظرف مناسب چیده و به همراه سس سرو می‌نماییم.

✏️مواد لازم برای تهیه سس:

🔸 تمر هندی
🔸 نصف پیمانه آب جوش 🔸نصف پیمانه انبه کوچک
🔸 یک عدد سس گوجه‌فرنگی تند 🔸پنج قاشق سوپ‌خوری

♨️طرز تهیه سس:

🔹تمرهندی را در آب جوش قرار داده و عصاره آن را صاف می‌کنیم. سپس در دستگاه غذاساز عصاره تمرهندی را با انبه یا کمپوت انبه و سس گوجه‌فرنگی مخلوط می‌کنیم تا صاف و یکدست شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کوکوی ماهی

دستور پخت کوکوی ماهی بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش

طرز تهیه شامی ترش

دستور پخت شامی ترش و خوشمزه،غذایی ساده که خیلی سریع حاضر میشود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *