صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه للک با میگو

طرز تهیه للک با میگو

امروز طرز تهیه یک غذای جدید با نام للک یا گمنه(بلغور آسیاب شده) با میگو  را در این بخش قرار داده ایم.

♨️للک یا گمنه(بلغور آسیاب شده)

🔹 قبل از اینکه للک رو بپزیم حتما” باید الک بشه تا آرد اضافیش گرفته بشه. حالا باید اون رو کمی بو بدیم(بدون روغن کمی تفت بدیم) تا  از خامی دربیاد

🔹حالا در قابلمه ای که قراره للک رو دم بدیم  ۱ عدد پیاز متوسط رو نگینی خرد میکنیم و با کمی روغن روی شعلۀ اجاق گاز میذاریم.

🔹کمی هم زردچوبه  و نمک اضافه میکنیم. بعد از اون نوبت به اضافه کردن آب هستش. به همون مقدار که للک رو پیمونه کردید همون اندازه هم آب میریزیم. مثلا” اگه قراره ۲ پیمانه للک درست کنید. ۲ پیمانه هم آب بریزید. بعد اگر دیدید که یکم خشک شده آب اضافه میکنیم و میذاریم تا آبش جوش بیاد.

🔹وقتی جوش اومد به یکباره للک رو اضافه میکنیم و فوری با دم قاشق(دستۀ قاشق) شروع میکنیم به حالت دورانی هم زدن این خیلی مهمه که حتما” حتما” با دم قاشق باشه. در غیر اینصورت  للکتون شفته میشه!

🔹هم میزنیم تا آبش به خوردش بره و بعد میذاریم دم بیاد حدودا” ۲۰ دقیقه بعد آمادست. اگه خوب درستش كرده باشيد و پياز داغ و روغن خوبي داشته باشه و درست همش زده باشيد الان موقع سرو دونه دونه و شيك از آب در مياد

♨️میگو گریل:

✏️مواد لازم:

🔸میگو یک کیلو پاک شده

🔸روغن زیتون یک فنجان

🔸جعفری خرد شده ۱/۴ فنجان

🔸آب یک لیموی تازه

🔸2 قاشق غذاخوری سس تند فلفل

🔸3 حبه سیر

🔸1 قاشق غذاخوری رب گوجه

🔸2 قاشق چایخوری اویشن خشک

🔸یک قاشق چایخوری نمک

🔸یک قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه اسیاب شده

🔸سیخ چوبی

♨️طرز تهیه:

🔹در یک کاسه ، روغن زیتون، جعفری،آب لیمو، سس تند، سیر، رب گوجه،آویشن،نمک،فلفل رو میکس می کنیم و کمی از اون رو نگه میداریم و باقی رو با میگو ها مخلوط میکنیم و در یک کیسه زیپ دار یا ظرف دردار در یخچال برای ۲ ساعت میگذاریم استراحت کنه.

🔹گریل یا تابه گریل رو روی حرارت ملایم گرم میکنیم و میگوهای سیخ شده رو با کمی روغن گریل میکنیم حدودا ۵دقیقه برای هر طرف یا وقتی که میگو ها مات شدن و باقی سس رو روش میریزیم.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *