صفحه اصلی / دسته‌بندی نشده / فاجیتای مرغ (فاخیتا)

فاجیتای مرغ (فاخیتا)

فاجیتای مرغ یا همان فاخیتا یک ساندویچ مکزیکی بسیار خوش طعم میباشد.

✏️مواد لازم

🔸سینه مرغ

🔸2قاشق غذاخوری روغن کانولا یا هسته انگور

🔸یه پیاز بزرگ از درازا خرد شده یعنی خلال شده

🔸سه تا فلفل دلمه در سه رنگ متفاوت

✏️مواد خواب مرغ:

🔸2قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

🔸3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

🔸1 حبه سیرخرد شده

🔸1/2 قاشق چایخوری نمک

🔸1/2 قاشق چایخوری زیره

🔸1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی

🔸1/2 فلفل هالاپینو(فلفل سبز درشت خیلی تند که اکثر میوه فروشی ها دارنش)

🔸1/4 فنجان گشنیز خرد شده

✏️مواد لازم اضافی برای تکمیل ساندویچ:

🔸نان تورتیلا یا لواش

🔸سس سالسا

🔸کاهو باریک بریده شده و کمی نمک و سرکه سیب زده شده

♨️طرز تهیه:

🔹اگه سینه مرغ درشت هست و حدودا از ۳۰۰ گرم بیشتر هست اونهارو افقی برش دهید تا نازک تر شوند

🔹مواد سس طعم دهنده مرغ را با هم مخلوط می کنیم در یک کاسه یا کیسه وکیوم دار و مرغ رو هم به مواد اضافه میکنیم و اجازه می دهیم در دمای اتاق یک ساعت استراحت کنه

🔹مرغ را از مواد بیرون میاریم و بیشتر مواد جامونده روی مرغ رو پاک میکنیم و روی تکه های مرغ نمک می پاشیم

🔹یه تابه بزرگ چدنی رو ،روی حرارت زیاد برای یک تا دو دقیقه گرم می کنیم و یک قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم و به محض دود کردن روغن سینه های مرغ رو در تابه می اندازیم،توجه داشته باشید سایز تابه جوری باشه که نیازی به تکه کردن سینه ها نباشه،۲تا ۳ دقیقه برای هر طرف سینه ها کافیه.

🔹سینه ها رو روی هم می چینیم و اونارو توی فویل می پیچیم و میگذاریم ۵ دقیقه استراحت بکنه. کنار هم حرارت را بهتر نگه می دارند.

🔹تا سینه ها استراحت می کنند پیاز و فلفل دلمه ای ها رو با باقیمانده روغن در همان تابه تفت میدیم و با یه کفگیر فلزی خوب هم میمزنیم تا تکه های جا مونده از مرغ هارا هم از تابه جدا کنیم و میگذاریم تا کمی قهوه ای تیره بشند حدودا برای ۴ دقیقه در کل.

🔹در آخر سینه های مرغ رو برش میدیم و با فلفل و پیاز تفت داده شده روی نان می چینیم و کمی پنیر رنده شده سس سالسا و کاهو های مزه دار شدمون رو هم اضافه می کنیم

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

مینی جام لازانیا

طرز تهیه مینی جام لازانیا در این مطلب...

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟بهترین روشها در این مطلب آمده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *