صفحه اصلی / پاستا و ماکارونی / اسپاگتی با سس راتاتول

اسپاگتی با سس راتاتول

آموزش پخت اسپاگتی با سس راتاتول برای دوستداران اسپاگتی

✏️مواد لازم‌:

🔸اسپاگتی‌ رشته‌ای‌: ۵۰۰ گرم‌

🔸بادمجان‌ خرد شده‌: ۱ عدد

🔸پیاز بزرگ‌ خلال‌ شده‌: ۱ عدد

🔸سیر له‌ شده‌: ۱ حبه‌

🔸فلفل‌ سبز خرد شده‌: ۱ عدد

🔸کدو سبز خرد شده‌: ۲ عدد

🔸گوجه‌ فرنگی‌ پوست‌ کنده‌ و چرخ‌ شده‌:۵۰۰گرم‌

🔸سرکه‌ سفید: یک‌ دوم‌ فنجان‌

🔸ریحان‌ تازه‌ خرد شده‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌

🔸پودر آویشن‌ خشک‌: یک‌ دوم‌ قاشق‌غذاخوری‌

🔸فلفل‌ سیاه‌ تازه‌ پودر شده‌: به‌ میزان‌ دلخواه‌

🔸پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌

♨️طرز تهیه‌:

🔹اسپاگتی‌ را به‌ مدت‌ ۸ الی‌ ۱۲ دقیقه‌ بجوشانیدو سپس‌ آن‌ را آبکشی‌ کنید. برای‌ تهیه‌ سس‌، تمامی‌ مواد لازم‌، کدو سبز وبادمجان‌ و… را در یک‌ ماهیتابه‌ نچسب‌ ریخته‌ و به‌مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید و هراز گاهی‌ آن‌ را هم‌ بزنید.

🔹در مرحله‌ آخر سس‌ آماده‌ شده‌ را روی‌اسپاگتی‌ ریخته‌ و آن‌ را با پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌تزیین‌ نمایید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پاستا پنه با سس آرابیاتا

طرز تهیه پاستا پنه با سس آرابیاتا بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی حرفه ای ....

رولت لازانیا با مرغ

طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه در این قسمت از آشپزی ایرانی...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *