صفحه اصلی / غذاهای بین المللی / خورش مرغ و کاری هندی

خورش مرغ و کاری هندی

امروز یک خورش هندی به نام خورش مرغ و کاری هندی را برای شما عزیزان در نظر گرفته ایم.

✏️مواد لازم

🔸مرغ   ۱ عدد

🔸بادام (هندی یا بادام زمینی خام)   ۱ لیوان

🔸کاری   ۳ قاشق سوپ خوری

🔸زعفران   ۲ قاشق سوپ خوری

🔸پیاز (متوسط)   ۲ عدد

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا مرغ را شسته و به قطعات دلخواه تقسیم كنید. پیاز را رنده زده و در تابه بریزید و اجازه دهید آب آن كاملا تبخیر شود.

🔹سپس مقداری روغن یا كره اضافه كرده و آن را نیمه سرخ كنید و بعد پودر کاری ،نمك،فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.

🔹سپس تکه های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. دو سوم بادام را آسیاب كرده یا چرخ کنید تا خوب خرد و یکدست شود و آن را به همراه بادام آسیاب نشده به مرغ اضافه و مخلوط کنید

🔹سپس مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا خورش بجوشد و به روغن بیفتد و مرغ ها بپزند. ده دقیقه پایانی پخت خورش زعفران را اضافه كرده و آن را با برنج سرو كنید.

💡سایر نکات

🔸این خورش را با هل پلو طعم بسیار لذیذ و فوق العاده ای دارد. در صورت تمایل میزان ادویه كاری را كمتر كنید.

🔸این خورش هندی به صورت بسیار تند سرو میشود. بهتر است برای تهیه این خورش از ران مرغ استفاده شود.

🔸در صورت تمایل همه بادام ها را آسیاب كرده یا آنكه بقیه آن را خرد كرده و بعد به خورش بیفزایید.
1

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا که غذای ساده و راحتی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوان آن را نوش جان کرد.

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *