نوشته های جدید
صفحه اصلی / کوکو و شامی / طرز تهیه شامی ترش

طرز تهیه شامی ترش

دستور پخت شامی ترش و خوشمزه،غذایی ساده که خیلی سریع حاضر میشود.

✏️مواد لازم

🔸گوشت چرخ کرده (بدون چربی)   ۵۰۰ گرم

🔸پیاز (رنده شده)  ۲ عدد

🔸آرد نخودچی   ۲۰۰ گرم

🔸سبزی (شامل ریحان،جعفری و گشنیز ساطوری شده)   ۳ قاشق سوپ خوری

🔸زردچوبه   ۱ قاشق چای خوری

🔸پودر تخم گشنیز   ۱ قاشق چای خوری

🔸پوست لیمو ترش (پودر)   ۱ قاشق چای خوری

🔸هویج   ۵ عدد

🔸شکر   ۱ قاشق چای خوری

🔸آب   ۲ لیوان

🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق سوپ خوری

🔸آب نارنج   ۱/۳ لیوان

🔸دارچین   ۱ قاشق چای خوری

🔸سیب زمینی پخته شده   ۲۰۰ گرم

🔸روغن (مایع)   ۳ قاشق سوپ خوری

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا هویج‌ها را پوست كنده و به صورت حلقه‌حلقه خرد می‌كنیم و در قابلمه‌ای آنها را با كمی آب، شكر، یك قاشق مرباخوری آبلیمو، یك قاشق چای‌خوری روغن مایع و كمی نمك می‌پزیم.

🔹گوشت چرخ كرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، ۲ قاشق سوپ‌خوری از سبزی‌ها، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر پوست لیموترش، نمك و فلفل را با هم مخلوط می‌كنیم و خوب ورز می‌دهیم.

🔹از مواد به اندازه یك گردو برمی‌داریم، آن را كف دست پهن كرده و وسطش را سوراخ می‌كنیم.در ماهیتابه‌ای روغن را گرم كرده و شامی‌ها را در آن سرخ می‌كنیم.

🔹شامی‌ها را پس از سرخ كردن به ماهیتابه برمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم تا همراه با ۲ لیوان آب، هویج‌های پخته (بدون آب آن)، رب گوجه‌فرنگی، آب نارنج و دارچین به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم و با درپوش بپزد.

💡سایر نکات

🔸بهتر است شامی‌ها را با سیب‌زمینی‌های پخته و سرخ شده (به صورت درسته)، بقیه‌ی سبزی‌های خرد شده و لیموترش تزیین كنید

🔸اگر آب نارنج در دسترس نبود از آبلیمو یا آبغوره استفاده كنید . اضافه كردن گرد غوره این غذا را خوشمزه تر میكند.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کوکوی ماهی

دستور پخت کوکوی ماهی بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش

کتلت میگو با سس تمرهندی

کتلت میگو با سس تمرهندی بسیار لذیذ و خوشمزه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *