صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / لوبیا پلو با شوید

لوبیا پلو با شوید

آموزش پخت لوبیا پلو با شوید بسیار خوشمزه،این غذا را حتما امتحان کنید.

✏️مواد لازم

🔸نمک و زردچوبه    به مقدار لازم

🔸روغن    به مقدار لازم

🔸سیب زمینی   ۲ عدد

🔸پیاز   ۱ عدد

🔸زعفران ساییده شده  ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸شوید (تازه و خرد شده)   ۳ پیمانه

🔸ادویه پلویی   ۱ قاشق سوپ خوری

🔸زیره   ۱ قاشق چای خوری

🔸زنجبیل   ۱ قاشق چای خوری

🔸کره   ۱۰۰ گرم

🔸لوبیا چشم بلبلی   ۲ پیمانه

🔸برنج   ۴ پیمانه

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا لوبیا را به همراه مقداری آب میپزیم.در ظرفی مناسب مقداری كره میریزیم تا داغ شود سپس پیاز را خرد كرده و به آن اضافه میكنیم تا سرخ شود.

🔹پس از آن ادویه ها را به آن اضافه كرده و تا بلند شدن عطرشان تفت میدهیم و شوید را اضافه میكنیم و آن را به خوبی سرخ میكنیم .

🔹حالا لوبیای پخته شده را به آن اضافه كرده و برنج شسته شده و خیس خورده را هم اضافه میكنیم و بقیه كره را در قابلمه میریزیم و برنج را به صورت كته بعد از تمام شدن آبش دم میكنیم.

🔹سیب زمینی ها را سرخ كرده و پس از كشیدن غذا به همرا آن سرو میكنیم.

💡سایر نکات

🔸میتوانید این غذا را به همراه مرغ یا گوشت مصرف كنید. اگر دوست دارید این غذا را به صورت آبكش تهیه كنید و مواد را لا به لا بدهید. اگر زعفران ندارید به جایش رب اضافه كنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *