صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / کاپ های جیگر و سبزیجات

کاپ های جیگر و سبزیجات

دستور تهیه کاپ های جیگر و سبزیجات بسیار خوشمزه و زیبا در ادامه….

✏️مواد لازم:

🔸نان های گرد ۵ – ۴ عدد

🔸جگر ۲۰۰گرم

🔸سیر ۲حبه

🔸زنجبیل تازه ۱ ق چ

🔸پیاز خلال شده ۱ عدد

🔸تخم مرغ ۳ – ۴ عدد

🔸زرشک ۱ق س

🔸رب گوجه ۱ق س

🔸اسفناج ۱۰ -۱۵ برگ

🔸نخود فرنگی کنسروی یا پخته ۲ ق س

🔸پنیر پیتزا ۵۰ گرم

🔸گوجه گیلاسی ۳ ۴ عدد

🔸روغن ۱-۲ ق س

🔸قارچ ۱۰۰ گرم

♨️ طرز تهيه:

🔹زرشک را شسته و۵ دقيقه خیس کنید. پیاز ها را داخل روغن سرخ کرده و جگر های خرد شده را اضافه کنید تفت دهید

🔹رب را اضافه  کرده و سپس سیر و زنجبیل را اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت دهید . زرشک را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید . ۱/۲لیوان آبریخته و بگذاريد مواد پخته شود و آب آنکشیده شود اما خشک نشود

🔹قارچ هارا خردکرده و با حرارت بالا تفت داده و اندکی آب لیمو اضافه كنيد تارنگ آن تغییر نکند. داخل نان ها را از بالا خالی کنید. درون بعضی را با مواد املت پر کنید و یک عدد گوجه و اندکی قارچ ريخته و در صورت دلخواه یک عددتخم مرغ در آنشکسته و کمی پنیر روی آن بپاشيد.

🔹داخل چند نان رانیز با اسفناج ،قارچ و نخود فرنگی پرکرده و یک عدد تخم مرغ را نیز در آن شکسته و پنیر بپاشيد. کاپ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه بپزيد.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *