صفحه اصلی / دسته‌بندی نشده / کالباس مرغ خانگی

کالباس مرغ خانگی

کالباس یکی از پر خطرترین غذاهایی است که میتوتن خورد اما با درست کردن کالباس مرغ خانگی با خیال راحت و بدون نگرانی آن را تهیه  و میل نمایید.

✏️مواد لازم برای۸ نفر

🚩خلال پسته    به مقدار لازم

🚩قارچ و هویج و زیتون    به مقدار لازم

🚩فلفل سیاه و فلفل قرمز    به مقدار لازم

🚩پودر تخم شنبلیله   ۱/۲ قاشق چای خوری

🚩پودر تخم رازیانه   ۱/۲ قاشق چای خوری

🚩پودر زنجبیل   ۱/۲ قاشق چای خوری

🚩نمک   ۱ قاشق چای خوری

🚩شکر   ۱/۲ قاشق چای خوری

🚩پودر سیر   ۱ قاشق چای خوری

🚩پودر یخ   ۸ قاشق غذا خوری

🚩روغن   ۸ قاشق چای خوری

🚩پودر نشاسته   ۷ قاشق غذا خوری

🚩تخم مرغ   ۲ عدد

🚩مرغ چرخ شده  ۷۵۰ گرم

♨️طرز تهیه

🔹سینه مرغ را بکوبید یا چرخ کنید سپس داخل میکسر بریزید. نمک و پودر یخ ( مخلوط آب و یخی که با میکسر زده اید ) را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ ها و روغن را اضافه کنید

🔹در انتها نیز ادویه ها ( پودر نشاسته ، پودر سیر ، شکر ، پودر زنجبیل ، پودر تخم رازیانه ، پودر تخم شنبلیله و فلفل ) را اضافه و مخلوط کنید. مایه کالباس را روی سلفون یا آلمینیوم پهن کنید سپس قارچ و هویج و زیتون را که حلقه ای خرد کرده اید بهمراه خلال پسته روی سطح مایه کالباس بریزید

🔹سلفون را مانند شکلات ببندید و هواگیری کنید و حدود ۳۰ دقیقه داخل قابلمه آب در حال جوش بیندازید. بسته کالباس را پس از مدت زمان لازم از آب جوش خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شود سپس به مدت ۱۲ ساعت داخل فریزر قرار دهید ، پس از این مدت کالباس را از فریزر خارج کنید و ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

مینی جام لازانیا

طرز تهیه مینی جام لازانیا در این مطلب...

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟بهترین روشها در این مطلب آمده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *