صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / شیرینی تر / کاپ کیک با خامه پرتقالی

کاپ کیک با خامه پرتقالی

دستور تهیه کاپ کیک با خامه پرتقالی زیبا و خوشمزه مناسب برای پذیرایی در مجالس خودمان و مهمانی ها.

✏️مواد لازم

🔸ژلاتین پرتقالی  ۸۵ گرم

🔸پودر کیک سفید   به مقدار لازم

🔸پودینگ چیز کیک   ۱ بسته

🔸آب پرتقال   ۱,۱/۴ پیمانه

🔸تخم مرغ   ۴ عدد

🔸روغن گیاهی   ۱/۳ پیمانه

🔸وانیل‏   ۱ قاشق چای خوری

🔸خامه‏ پرتقالی   به مقدار لازم

🔸چوب بستنی    به تعداد لازم

♨️طرز تهیه

🔹فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل قالب‌های مافین را با فویل بپوشانید. آنها را کنار بگذارید. دو قاشق چایخوری از ژلاتین پرتقالی را نیز جدا کنید و کنار بگذارید.

🔹در یک کاسه بزرگ، بقیه ژلاتین، پودر کیک، پودینگ، آب پرتقال، تخم‌مرغ، روغن و وانیل را با یکدیگر با هم‌زن برقی و سرعت متوسط مخلوط کنید.

🔹مواد را داخل قالب‌های مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید. آنها را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

🔹 #خامه_پرتقالی را روی آنها بریزید. در گوشه‌ای از کیک‌ها نیز خامه وانیلی بریزید. در صورت تمایل، چوب بستنی داخل آنها قرار دهید و سرو کنید.

🔹برای تهیه خامه پرتقالی به ¼ قاشق چایخوری وانیل، یک قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال، ۲۲۵ گرم پنیر خامه‌ای، نصف پیمانه کره، دو قاشق چایخوری وانیل و ۶ پیمانه پودر قند نیاز دارید.

🔹در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط هم بزنید، وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنند.

🔹به تدریج، پودر قند را اضافه کنید تا به غلظت موردنظر برسد. سپس ژلاتین پرتقال و پوست رنده شده پرتقال را بیفزایید و هم بزنید. در صورت تمایل می‌توانید یک قطره رنگ غذا هم بزنید تا نارنجی شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

شیرینی الماسی ترکیه

مواد اولیه: کره ۲۰۰ گرم شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد پودر کاکائو ۲قاشق …

گوجرز

مواد لازم شیر نصف فنجان آب نصف فنجان کره ۱۴۰ گرم نمک ۱ ق چ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *