صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / باقلا فسنجان

باقلا فسنجان

دستور تهیه باقلا فسنجان غذای گیلانی بسیار لذیذ و خوشمزه.

✏️مواد لازم برای۴ نفر

🔸نمک و گلپر و زردچوبه   به مقدار لازم

🔸رب انار   ۲ قاشق غذا خوری

🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۳ قاشق غذا خوری

🔸پیاز (سرخ کرده)   ۳ قاشق غذا خوری

🔸گردو   ۱۵۰ گرم

🔸لوبیا چیتی   ۱ پیمانه

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمك آبپز كنید. گردو را آسیاب كرده و با رب‌انار، رب گوجه‌فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه كنید و با مقدار كمی آب اجازه دهید تا بجوشد .

🔹بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه كنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه كنید.

💡سایر نکات

🔸غلظت غذا دلخواه می‌‌باشد اما بهتر است آن را كمی سفت تهیه كنید. این غذا را هم با كته و هم با نان میتوانید سرو كنید.

🔸باقلا فسنجان جزو غذاهای محلی استان گیلان است. حتما لوبیا را از شب قبل خیس كرده و آب آن را ۳مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را قبل از پخت ۲بار بجوشانید و آبش را خالی كنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *