صفحه اصلی / پاستا و ماکارونی / مینی جام لازانیا

مینی جام لازانیا

وقتی هوس لازانیا میکنید خوبه که یک بار این نوع از لازانیا را تهیه و میل نمایید.

✏️مواد لازم

🔸خمیر یوفکا (خمیر مخصوص  باقلوای یوفکا یا خمیرهزارلا)  ۲۴ عدد

🔸سس گوجه  ۱ فنجان

🔸گوشت چرخ کرده بدون چربی  ۴۵۰ گرم

🔸سوسیس خرد شده  ۴۵۰ گرم

🔸نمک   ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸فلفل   ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸پنیر خرد شده  ۱/۲ فنجان

🔸پنیر خامه ای   ۱/۳ فنجان

♨️طرز تهیه

🔹فر را با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت و یا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید. روغن را در تابه گرم وگوشت را درروغن سرخ کنید. سوسیس را به گوشت سرخ شده اضافه وبا هم تفت دهید.

🔹نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی رابه ترکیب اضافه و مخلوط کرده. سپس خمیررا به اندازه های کاسه های قالب که بهتر از قالب کاپ کیک و یا کلوچه باشدبه شکل مربع برش زده درکاسه ها قرارداده وکمی روغن داخل خمیرها اسپری کنید.

🔹سپس ازپنیر خامه ای مقداری در وسط خمیرقراردهید. روی آن ازمایه گوشتی بریزیدو باپنیررنده شده چدار یا گودا ویا پیتزا روی ترکیب گوشتی را پوشش دهید.

🔹دوباره یک لایه خمیر روی زیرین قراردهید. پنیر خامه ای را هم توی خمیر بگذارید. روی آن را از مایه گوشتی وپنیر رنده شده پر کنید. درفربه مدت ۱۰تا۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب وروی لازانیا طلایی شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پاستا پنه با سس آرابیاتا

طرز تهیه پاستا پنه با سس آرابیاتا بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی حرفه ای ....

رولت لازانیا با مرغ

طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه در این قسمت از آشپزی ایرانی...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *