صفحه اصلی / پیتزا و ساندویچ / ساندویچ برنج و لوبیا

ساندویچ برنج و لوبیا

دستور تهیه یک ساندویچ خانگی بسیار ساده و خوشمزه را برای شما عزیزان آورده ایم.

✏️مواد لازم

🔸برنج (یا ۲ فنجان برنج پخته)   ۱ فنجان

🔸روغن زیتون   ۲ قاشق غذا خوری

🔸پیاز (خرد شده)   ۳ حبه

🔸فلفل جالاپنو (بدون هسته و خرد شده)   ۱ عدد

🔸زیره   ۱ قاشق چای خوری

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۳ قاشق غذا خوری

🔸لوبیا (کنسرو)   ۲ عدد

🔸آب   ۱,۱/۲ فنجان

🔸ذرت   ۳۰۰ گرم

🔸پیازچه (خرد شده)   ۶ عدد

🔸پودر سیر   ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸پودر پیاز   ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸نان تورتیلا   ۱۶ عدد

🔸پنیر مونتری جک (رنده شده – یا هر نوع پنیر دلخواه)   ۲ فنجان

♨️طرز تهیه

🔹برنج را بپزید و کنار بگذارید. در این زمان، روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید و گرم کنید. پیاز، سیر، فلفل جالاپنو و زیره را به روغن اضافه کنید و تفت دهید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید و گاه گاهی هم بزنید تا اینکه پیاز ها نرم شوند مواظب باشید که سیر ها نسوزند.

🔹سپس رب گوجه را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید. یک کنسرو لوبیا را اضافه کرده و داخل تابه له کنید و کنسرو دوم لوبیا را اضافه کنید و هم بزنید و آنها را به جوش آورید و حرارت را ملایم کنید تا غلیظ شود و بگذارید به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه آرام بجوشد و گاه گاهی هم بزنید.

🔹ذرت را اضافه کنید و به مدت ۲-۳ دقیقه بیشتر بپزید و پودر سیر و پودر پیاز را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید و با پیازچه و برنج پخته مخلوط کنید.

🔹نان های تورتیلا را در ماکروویو به مدت ۳۰-۴۰ ثانیه قرار دهید تا گرم شوند و داخل نان ها دو سوم فنجان مخلوط لوبیا و برنج و یک چهارم فنجان پنیر بریزید.

🔹نان ها را ببندید و روی سینی قرار دهید و در صورت تمایل با سالسا و خامه ترش سرو نمایید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

خمیر پیتزا به سبک ترکی

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی که در واقع این خمیر پیتزا طعم کاملا متفاوتی با خمیرپیتزای معمولی دارد

چیزبرگر چوبی

طرز تهیه چیزبرگر چوبی بسیار شکیل و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی امروز ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *