بادمجان پلو

دستور پخت بادمجان پلو  بسیار خوشمزه و آسان در ادامه مطلب…

✏️مواد لازم برای۳ نفر

🔸گوشت   ۳۰۰ گرم

🔸زعفران ساییده شده  ۱ قاشق غذا خوری

🔸پودر زنجبیل   ۱ قاشق مربا خوری

🔸دارچین   ۱ قاشق مربا خوری

🔸پودر گل سرخ   ۱ قاشق غذا خوری

🔸پیاز   ۱ عدد

🔸برنج   ۲ پیمانه

🔸بادمجان   ۲ عدد

🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق سوپ خوری

🔸نمک    به مقدار لازم

🔸روغن    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا بادمجانها را به صورت مربعی خرد كنید و آنها را شسته و كمی نمك بزنید و فرصت دهید تا كاملا خشك شود.با این كار تلخاب بادمجان گرفته میشود و موقع سرخ شدن روغن كمتری هم میگیرد. سپس آنها را نیمه سرخ كنید .

🔹گوشت را هم جداگانه با مواد دلخواهتان مثل برگ بو ، هویج ،فلفل دلمه ای، پوست پرتقال و…آبپز كنید و اجازه دهید آب آن كاملا گرفته شود.

🔹در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ كنید و پیازهای نگینی شده را در آن ریخته و خوب تفت دهید تا طلایی شود سپس ادویه ها و رب را اضافه كرده و خوب تفت دهید تا عطر آنها به مشام برسد.

🔹سپس بادمجانهای سرخ كرده و گوشتهای پخته شده را به آن اضافه كرده و با زعفران مخلوط كنید و زیر شعله را خاموش كنید.

🔹حالا در ظرفی مناسب برنج را با نمك و كمی روغن به مرحله آبكش برسانید و از این مواد به صورت لا به لا استفاده كنید.

💡سایر نکات

🔸اگر از زعفران بیشتری استفاده كنید غذای شما خوشمزه تر میشود

🔸اگر دوست دارید غذایتان كمی ترش شود به آن كمی گرد غوره بزنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *