پولکی کنجدی

دستور تهیه پولکی کنجدی مناسب کنار چای ایرانی.

✏️مواد لازم

🔸شکر   ۳/۴ پیمانه

🔸آب   ۱/۲ پیمانه

🔸کنجد   ۱ پیمانه

🔸عسل   ۱/۴ پیمانه

🔸کره   ۲ قاشق چای خوری

🔸آبلیمو   ۱ قاشق چای خوری

♨️طرز تهیه

🔹کنجد ها رو توی یک ظرف خشک بریزید و روی حرارت ملایم بگذاریدو دائم هم بزنید که کمی رنگ کنجد طلایی،و اصطلاحا بو داده بشه.

🔹در ظرف دیگری شکر و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل بشه و ۲ دقیقه بجوشه. سپس،حرارت رو ملایم کنید، کره ،آبلیمو و عسل رو اضافه کنید و گاهی هم بزنید.

🔹پس از چند دقیقه مایع مورد نظر باید رنگ کاراملی روشن پیداکند.برای اطمینان یک قطره از مایع رو توی ظرف آب میچکانیم  مایع در آب باید خودشو بگیره،نباید پخش بشه اگه اینطور بود آماده ست.

🔹حرارت رو خاموش کنید،و کنجد هارو اضافه کنید و هم بزنید،ظرف رو از روی گاز  برندارید، که مواد پولکی با گرمای گاز نرم بمونند.

🔹کف ظرفی رو‌چرب کنید،قاشق قاشق از مایه پولکی کف ظرف بریزید،پس از ۳۰تا ۶۰‌ثانیه با پشت قاشقی که چرب شده روی پولکی ها بکشید که نازک تر بشن،پشت قاشق رو دائما چرب نگه دارید.

🔹پیش از اینکه‌کاملا سرد و شکننده بشن جداشون‌کنید و در ظرف دربسته نگهدارید.

♨️سایر نکات

🔸میتونید کمی وانیل هم اضافه کنید،و یا از شکر قهوه ای استفاده کنید. میشه کنجد رو کمتر ریخت.اگر مواد پولکی پبش از  ریختن در ظرف‌چرب شده، سفت شدن،کمی روی حرارت بگذارید تا نرم بشند. موقع کار مراقب دست هاتون باشید که مواد پولکی روی اونها نریزد،چون داغ و چسبنده هست.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

مینی جام لازانیا

طرز تهیه مینی جام لازانیا در این مطلب...

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟بهترین روشها در این مطلب آمده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *