صفحه اصلی / دسر / طرز تهیه پان اسپانیا

طرز تهیه پان اسپانیا

طرز تهیه دسر خوشزه به نام پان اسپانیا در این بخش.


مواد لازم:
شیر. چهار لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی)
پودر کستر. سه قاشق سر پر
آرد برنج نصف ق غ
شکر چهار ق غ
خامه. دو ق غ
تخم مرغ. یک عدد
بیسکویت پتی بور به مقدار لازم
پودر کاکاو به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا شیر سرد رو توی قابلمه میریزیم و پودر کستر و آرد برنج رو اضافه و با همزن دستی آروم هم میزنیم،پودر کستر به کف قابلمه میچسبه پس نگران نباشید و آروم به همزدن ادامه بدین،(پودر کستر و آرد برنج در شیر سرد راحت حل میشن).
توی یه کاسه دیگه یک عدد تخم مرغ و شکر رو بریزید و با همزن دستی خوب بزنید تا کمی کرم رنگ بشود،سپس به محتویات قابلمه افزوده و هم بزنید،بعد از مخلوط شدن کامل،حالا شعله گاز رو روشن کنید و مدام با همزن دستی هم بزنید بعد از گرم شدن فوری سفت میشه،اما هواستون باشه تا دیدین کمی جمع شد فوری شعله رو خاموش کنید،(مایع بدست اومده باید حالتی مثل فرنی،یا ماست همزده داشته باشه،یعنی نه خیلی شل و آبکی نه خیلی سفت،چون توی یخچال یک مقداری هم سفت میشه،و اگه زیاد سفت بشه طعم خوبی نداره،باید حالتی داشته باشه که بعد از سفت شدن مثل دنت سبک و پفکی باشه)،حالا اگه هواستون نبود و زیاد سفت شد تا روی گاز هستش و گرمِ مقداری شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید، و وقتی شعله رو خاموش کردین دو ق غ خامه رو اضافه و خوب هم بزنید(تمام مراحل همزدن با همزن دستی و تند و مداوم باید باشه)
و در آخر کف ظرف سرو رو یک لایه پتی بور بچینید و مقداری از مایع روی اونها بریزید و دوباره تکرار کنید(بیسکویت سپس مایع)
برای ظروف تک نفره دو لایه بیسکویت کافیه ولی توی ظرف سرو بزرگ سه تا چهار لایه هم میتونید بگذارید و در آخر پودر کاکاو رو روی سطح دسر الک می کنیم و دسر رو برای چهار تا شش ساعت توی یخچال میگذاریم تا بیسکویت ها خوب نرم بشن و سپس سرو می کنیم.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کوکی شکلات و فندق

کوکی شکلات و فندق بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین بهترین میان وعده و یا دسر برای شما عزایزان خواهد بود. در این مطلب روش تهیه این کوکی خوشمزه را آموزش داده ایم با ما همراه باشید.

پودینگ برنج کلاسیک

طرز تهیه پودینگ برنج کلاسیک بسیار خوشمزه و لذیذ که میتواند یکی از بی نظیرترین دسرهای شما در میهمانی ها باشد با ما همراه باشید تا این پودینگ را آموزش ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *