صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / شیرینی خشک / طرز تهیه شیرینی بادامی توری

طرز تهیه شیرینی بادامی توری

طرز تهیه شیرینی بادامی توریبسیار شکیل و خوشمزه در این بخش از شیرینی پزی قرار گرفته است.

✏️مواد لازم

🔸وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸خامه‏   ۲ قاشق سوپ خوری

🔸شکر   ۱۱۰ گرم

🔸آرد   ۳ قاشق سوپ خوری

🔸کره   ۵۰ گرم

🔸پودر بادام   ۶۰ گرم

♨️طرز تهیه

🔹کره رو روی حرارت آب کنید, بلافاصله شکر, خامه و وانیل رو اضافه کنید و همه مواد رو مخلوط کنید. بعد پودر بادام (بادام درختی) و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شیرینی یکدست شود.

🔹حالا از مواد به اندازه ۱ قاشق  بردارید و به فاصله توی سینی  که کف اون کاغذ روغنی انداختید, بذارید و سینی رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت حدود ۵ دقیقه بذارید تا شیرینی طلایی شود.

🔹بعد اجازه بدید تا کاملا توی سینی خنک بشه و بعد اونا رو جدا کنید.

💡سایر نکات

🔸اگر کره شما خوش عطر باشه, خیلی در کیفیت شیرینی شما تاثیر دارد

🔸بادام باید پوست کنده باشه, یعنی بادام رو در آب جوش قرار بدید و بعد از ۱ ساعت پوست قهوه ای روی اون رو بکنید. بادام پوست کنده  باید ۶۰ گرم باشد.

🔸این شیرینی کاملا توی سینی پهن میشه و اگر فاصله بین اونا حداقل ۶ تا ۷ سانتی متر نباشد, به هم میچسبند.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

شیرینی حاجی بادامی

طرز تهیه شیرینی حاجی بادامی بسیار خوشمزه و لذیذ که یکی از سوغاتی های شهر یزد محسوب میشود را برای شما عزیزان خوش ذوق آموزش داده ایم.

نان شیرینی کشمشی

طرز تهیه نان شیرینی کشمشی بسیار خوشمزه که میتوانید در مجالستان از آن استفاده م از میهمانانتان پذیرایی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *