صفحه اصلی / پیتزا و ساندویچ / طرز تهیه پیتزا فاهیتا مرغ

طرز تهیه پیتزا فاهیتا مرغ

امروز دستور پخت پیتزا فاهیتا مرغ را برای شما عزیزان آورده ایم.

✏️مواد لازم

🔸روغن مایع  ۲ قاشق سوپ خوری

🔸سینه‌ مرغ  (بدون پوست و استخوان، رشته شده)  ۲۲۰ گرم

🔸فلفل دلمه ای (برش های نازک)  ۱/۲ عدد

🔸پیاز   ۱ عدد

🔸سس سالسا   ۱/۲ فنجان

🔸پودر بیسکویت   ۱٫۵ فنجان

🔸آب جوش  ۱/۳ فنجان

🔸پنیر موزارلا (رنده شده)   ۱٫۵ فنجان

♨️طرز تهیه

🔹طبقه ی فر را روی پایین ترین نقطه قرار دهید. فر را با ۴۵۰ درجه ی فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. سینی پیتزا پزی ۳۰ سانتی متری را با روغن اسپری کنید.

🔹یک ماهیتابه را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. روغن را اضافه کنید. ماهیتابه را بچرخانید تا کل آن با روغن پوشش داده شود. مرغ را به مدت ۳ دقیقه در روغن تفت دهید و گاهی هم بزنید.

🔹فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا سبزیجات ترد شوند و وسط مرغ دیگر صورتی رنگ نباشد. از روی شعله بردارید. سالسا را اضافه کنید و کنار بگذارید.

🔹پودر بیسکوییت و آب جوش را در یک کاسه ی کوچک بریزید و هم بزنید تا شکل خمیری نرم پیدا کند. آن را ۲۰ بار هم بزنید. نوک انگشتان را به پودر بیسکوییت آغشته کنید و خمیر را در سینی پیتزا پهن کنید .

🔹لبه ی آن ۱ سانتی متر با دور سینی فاصله داشته باشد. ۳/۴ فنجان پنیر را روی خمیر بپاشد. روی آن را با مخلوط مرغ بپوشانید. ۳/۴ فنجان پنیر باقیمانده را روی مرغ بپاشید.

🔹به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که خمیر قهوه ای شود و پنیر آب شود و پف کند در فر بپزید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

خمیر پیتزا به سبک ترکی

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی که در واقع این خمیر پیتزا طعم کاملا متفاوتی با خمیرپیتزای معمولی دارد

چیزبرگر چوبی

طرز تهیه چیزبرگر چوبی بسیار شکیل و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی امروز ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *