صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / شیرینی خشک / شیرینی بادام زمینی شکری

شیرینی بادام زمینی شکری

طرز تهیه شیرینی بادام زمینی شکری مناسب ایام عید نوروز

مواد لازم

بادام زمینی۲۵۰گرم
روغن مایع از ۱/۲لیوان کمی بیشتر
پودر قند۱لیوان سرخالی
آرد ۲لیوان

طرز تهیه
بادام ها را پوست کنده داخل خورد کن کاملا آسیاب میکنیم (مثل زمانی که برای فسنجان گردو آسیاب میکنیم )باید کامل له شده به روغن بیفتد بعد داخل یک کاسه گود بادام .آرد و پودر قند را با هم مخلوط کرده بعد روغن مایع را اضافه میکنیم تا خمیر شود اگر احساس کردید کمی خمیر نرم هست مقداری آرد و اگر خشک بود روغن اضافه کنید کمی خمیر را ورز دهید بعد روی تخته کار خمیر را باز کرده قالب میزنیم در سینی فر قرار داده و در فر که روی ۱۸۰ درجه گرم کردیم طبقه بالایی ۱۵دقیقه قرار میدهیم تا پخته شود بعد که از فر بیرون آوردیم همانطور که داغ هست باید در شکر بغلطانیم اگر سرد باشد شکر به شیرینی نمیچسبد

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

شیرینی حاجی بادامی

طرز تهیه شیرینی حاجی بادامی بسیار خوشمزه و لذیذ که یکی از سوغاتی های شهر یزد محسوب میشود را برای شما عزیزان خوش ذوق آموزش داده ایم.

نان شیرینی کشمشی

طرز تهیه نان شیرینی کشمشی بسیار خوشمزه که میتوانید در مجالستان از آن استفاده م از میهمانانتان پذیرایی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *