صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / شیرینی خشک / طرز تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی

آموزش پخت شیرینی گردویی بسیار آسان و خوشمزه

✏️مواد لازم

🔸تخم مرغ (زرده)   ۴ عدد

🔸شکر   ۱/۲ پیمانه

🔸وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸گردو خرد شده  ۳٫۵ پیمانه

🔸رنده پوست لیمو   ۱/۴ قاشق چای خوری

♨️طرز تهیه

🔹فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم. زرده های تخم مرغ و شکر را با هم زن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود. وانیل و خرده های گردو و رنده پوست لیمو را در مخلوط زرده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم.

🔹داخل سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آن را چرب می کنیم و با قاشق غذاخوری از مایه شیرینی یک قاشق برداشته و با فاصله در سینی فر می ریزیم. ۱۰ دقیقه در فر داغ می گذاریم تا پخته و برشته شود. از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

شیرینی حاجی بادامی

طرز تهیه شیرینی حاجی بادامی بسیار خوشمزه و لذیذ که یکی از سوغاتی های شهر یزد محسوب میشود را برای شما عزیزان خوش ذوق آموزش داده ایم.

نان شیرینی کشمشی

طرز تهیه نان شیرینی کشمشی بسیار خوشمزه که میتوانید در مجالستان از آن استفاده م از میهمانانتان پذیرایی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *