صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / طرز تهیه پای بادام زمینی

طرز تهیه پای بادام زمینی

دستور تهیه پای بادام زمینی بسیار خوشمزه و آسان.

✏️مواد لازم

🔸بیسکویت (بیسکوییت کرم دار کاکائویی)   ۱۶ عدد

🔸کره (آب شده)  ۵۰ گرم

🔸خامه‏ (پر چرب)   ۲۳۵ گرم

🔸پودر شکر   ۲۲۵ گرم

🔸پنیر خامه ای (له شده)   ۲۴۰ گرم

🔸کره بادام زمینی   ۲۵۰ گرم

🔸وانیل‏   ۱ قاشق چای خوری

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا بیسکوییت ها را آماده کنید.  به این صورت که در دستگاه غذاساز ریخته و یا با آسیاب کاملا خرد کنید

🔹 سپس کره آب شده را به بیسکوییت های خرد شده اضافه کنید. بیسکوییت ها و کره را مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.

🔹سپس مخلوط بدست آمده را بین ۵ ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد. بعد تا آماده شدن سایر مواد، در یخچال بگذارید.

🔹حالا وقت اضافه کردن کره بادام زمینی است. پنیر خامه ای و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.

🔹سپس وانیل و پودر شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

🔹سپس مواد را بین ۵ ظرف تقسیم کرده و روی هر ظرف را با پلاستیک پوشانده، حداقل ۳ ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.

🔹در صورت تمایل روی پای را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *