صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / طرز تهیه بامیه خانگی

طرز تهیه بامیه خانگی

امروز در این سایت آموزش پخت بامیه خانگی را برای شما دوستاران شیرینی پزی آورده ایم.

✏️مواد لازم

🔸تخم مرغ   ۲ عدد

🔸آرد سفید   ۸ قاشق غذا خوری

🔸شکر   ۲ لیوان

🔸روغن جامد یا کره  ۲ قاشق غذا خوری

🔸آب   ۲ لیوان

🔸روغن مایع   به مقدار لازم

🔸هل و گلاب   به مقدار لازم

🔸وانیل‏ و زعفران    به مقدار لازم

🔸جوش شیرین   ۱/۴ قاشق چای خوری

♨️طرز تهیه

🔹دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده و کمی وانیل، هل، زعفران و گلاب اضافه نموده و روی شعله بگذارید تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام بیابد سپس شربت  را کنار بگذارید تا  سرد شود.

🔹یک لیوان آب را با کمی روغن در دیگچه جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا خمیر بدست آمده سرد شود.

🔹تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر بامیه اضافه کنید و بعد جوش شیرین را اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید.

🔹خمیر بامیه را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن بامیه را از روغن بیرون بیاورید و داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون آبکش  بگذارید تا شربت و روغن اضافی آن گرفته شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *