صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه دمپخت شيرازى

طرز تهیه دمپخت شيرازى

آموزش تهیه دمپخت شيرازى بسیار خوشمزه و لذیذ

✏️موادلازم:

🔸كلم برگ خلال شده       ١عدد

🔸هويج مربع خرد شده      ٣عدد

🔸عدس خيس شده        ١پيمانه

🔸شويد     ٥٠شاخه

🔸ريحان     ٥٠شاخه

🔸برنج شسته شده     ٣پيمانه

🔸پياز داغ        ٥ق.غ

🔸زردچوبه     ١ق.م

🔸ترخون خشك     ٢ق.غ

🔸كره        ٥٠گرم

♨️طرز تهيه:

🔹ابتدا در تابه كره را باكمى روغن مى ريزيم بعد كلم با كمى نمك ريخته و تفت مى دهيم.بعد هويج،ترخون و نصف ليوان آب را ريخته و باهم تفت داده كمى كه سرخ شد از رو شعله برداشته و زردچوبه وپياز داغ را مى ريزيم.

🔹درقابلمه برنج را باكمى آب ريخته عدس پخته را مى ريزيم سپس ريحان و شويد خرد شده را اضافه كرده در مرحله آخر مايع و كمى نمك مى ريزيم و با هم مخلوط مى كنيم تا آب برنج جمع شود و دم مى كنيم تا دمى آماده شود و آماده سرو است.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *