نوشته های جدید
صفحه اصلی / کباب ها / طرز تهیه جوجه کباب عسلی

طرز تهیه جوجه کباب عسلی

آموزش تهیه جوجه کباب عسلی متفاوت و لذیذ.

✏️مواد لازم

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

🔸رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال  ۱ قاشق غذا خوری

🔸سس گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذا خوری

🔸عسل   ۴ قاشق غذا خوری

🔸سینه‌ مرغ   ۲ عدد

🔸کره   ۴ قاشق غذا خوری

👉 @Ashpazi

♨️طرز تهیه

🔹کره ذوب شده ، عسل ، سس گوجه فرنگی ، پوست لیمو ترش یا پرتقال رنده شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

🔹سینه های مرغ را به تکه های متوسط خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سس کره و عسل را اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مرغ ها مزه دار شوند.

🔹مرغ های مزه دار شده را از یخچال خارج کنید ، داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و تکه های مرغ را داخل سینی بگذارید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید تا جوجه ها ترد و طلایی شوند سپس سرو کنید.

💡سایر نکات

🔸میتوانید مرغ ها را روی کباب پز کباب کنید یا داخل ماهیتابه را چرب کنید و با حرارت ملایم سینه های مرغ را داخل ماهیتابه تفت دهید تا کباب شوند.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه آدانا کباب

آدانا کباب را حتما حتما امتحان کنید.

طرز تهیه كباب تركی با سس مخصوص

مواد لازم برای كباب تركی :  گوشت چرخ كرده ۵۰۰ گرم پياز ريز خرد شده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *