صفحه اصلی / کباب ها / طرز تهیه جوجه کباب عسلی

طرز تهیه جوجه کباب عسلی

آموزش تهیه جوجه کباب عسلی متفاوت و لذیذ.

✏️مواد لازم

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

🔸رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال  ۱ قاشق غذا خوری

🔸سس گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذا خوری

🔸عسل   ۴ قاشق غذا خوری

🔸سینه‌ مرغ   ۲ عدد

🔸کره   ۴ قاشق غذا خوری

👉 @Ashpazi

♨️طرز تهیه

🔹کره ذوب شده ، عسل ، سس گوجه فرنگی ، پوست لیمو ترش یا پرتقال رنده شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

🔹سینه های مرغ را به تکه های متوسط خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سس کره و عسل را اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مرغ ها مزه دار شوند.

🔹مرغ های مزه دار شده را از یخچال خارج کنید ، داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و تکه های مرغ را داخل سینی بگذارید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید تا جوجه ها ترد و طلایی شوند سپس سرو کنید.

💡سایر نکات

🔸میتوانید مرغ ها را روی کباب پز کباب کنید یا داخل ماهیتابه را چرب کنید و با حرارت ملایم سینه های مرغ را داخل ماهیتابه تفت دهید تا کباب شوند.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

دستور جوجه ترش

دستور تهیه جوجه ترش خوشمزه و عالی

طرز تهیه آدانا کباب

آدانا کباب را حتما حتما امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *