صفحه اصلی / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه ترشی کدو و پیاز

طرز تهیه ترشی کدو و پیاز

امروز آموزش ترشی کدو و پیاز را برای شما آورده ایم. اگر به دنبال ترشی های متفاوت و جدید هستید، این یکی را از دست ندهید.

✏️مواد لازم

🔸سرکه سیب   ۲ پیمانه

🔸شکر قهوه ای   ۱,۳/۴ پیمانه

🔸برگ بو   ۳ عدد

🔸نمک   ۱ قاشق غذا خوری

🔸آویشن خشک  ۱ قاشق چای خوری

🔸کدو   ۹۰۰ گرم

🔸پیاز کوچک خرد شده  ۲ عدد

♨️طرز تهیه

🔹داخل یک قابلمهٔ مناسب سرکه و شکر را می‌ریزیم. برگ بو، نمک و آویشن را داخل آن ریخته و به مدت ۳ دقیقه روی حرارت می‌گذاریم تا شکر کامل حل شود

🔹کدو و پیازها را به صورت باریک حلقه حلقه کرده و داخل ظرف مناسب می‌ریزیم. مخلوط سرکه را روی آن ریخته و در آن را می‌گذاریم و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس سرو می‌کنیم

🔹به باور ایرانی ها ترشی باید مدتی در فضای خنک و تاریک باقی بماند تا خوب جا بیفتد. این مسئله در مورد این ترشی هم صادق است. اما اگر بلافاصله هم آن را سرو کنید مسئله ای ندارید و در واقع یک نوع ترشی سالادی به حساب می آید

💡سایر نکات
این ترشی مکمل بسیار عالی برای انواع غذاها به خصوص غذاهای گوشتی است. به جای شکر قهوه ای می توانید از نصف پیمانه شکر سفید استفاده کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

مینی جام لازانیا

طرز تهیه مینی جام لازانیا در این مطلب...

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟بهترین روشها در این مطلب آمده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *