صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / شیرینی خشک / طرز تهیه شیرینی گردک

طرز تهیه شیرینی گردک

شیرینی گردک شیرینی lمناسب عید نوروز.

✏️مواد لازم

🔸زعفران دم کرده برای تزئین   به مقدار لازم

🔸بیکینگ پودر   ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸کره یا روغن جامد  ۳۰۰ گرم

🔸زنجبیل   ۳۰ گرم

🔸خاک قند   ۳۰۰ گرم

🔸آرد گندم   ۳۰۰ گرم

🔸آرد برنج   ۳۰۰ گرم

♨️طرز تهیه

🔹فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره یا روغن جامد را روی حرارت آب کرده و خاک قند را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خاک قند در روغن حل شود.

🔹آرد گندم ، ارد برنج ، بیکینگ پودر و زنجبیل را مخلوط کنید ، قاشق قاشق مخلوط ارد را به خاکه قند حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید ، پس از اینکه تمام مواد آردی را اضافه کردید شروع به ورز دادن نمائید.

🔹آنقدر خمیر را ورز دهید تا به روغن بیافتد ، پس از به روغن افتادن خمیر را به مدت ۲ ساعت کناری قرار دهید تا استراحت کند.

🔹پس از ۲ ساعت مجدد خمیر را ورز دهید و پس از ورز دادن از خمیر تکه هایی به اندازه یک پرتقال جدا کنید ، روی سطح کار کمی ارد بپاشید و هر تکه خمیر را با وردنه خوب باز کنید تا دایره ای به قطر نیم سانتیمتر شود.

🔹کف سینی فر تمام دایره های خمیری را بچینید ، روی شیرینی ها را با چنگال طرح بزنید سپس درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه قرار دهید.

🔹پس از اینکه رنگ شیرینی ها تغییر کرد و پخته شد از فر خارج کنید و با زعفران دم کرده رویش طرح دلخواه بکشید و در ظرف مناسب سرو نمائید.

💡سایر نکات

🔸میتوانید خمیر را با قالب هایی که دارید قالب های متنوعی بزنید ، برای روی این شیرینی ها میتوانید علاوه بر زعفران دم کرده از رنگ های خوراکی یا شکلات آب شده و … استفاده کنید.

🔸این شیرینی های سنتی را در جای خشک و خنک میتوانید به مدت ۶ ماه نگهداری کنید.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

شیرینی حاجی بادامی

طرز تهیه شیرینی حاجی بادامی بسیار خوشمزه و لذیذ که یکی از سوغاتی های شهر یزد محسوب میشود را برای شما عزیزان خوش ذوق آموزش داده ایم.

نان شیرینی کشمشی

طرز تهیه نان شیرینی کشمشی بسیار خوشمزه که میتوانید در مجالستان از آن استفاده م از میهمانانتان پذیرایی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *