صفحه اصلی / دسر / آموزش درست کردن تیرامیسو کلاسیک

آموزش درست کردن تیرامیسو کلاسیک

آموزش دسر خوش مزه و زیبا مناسب میهمانی و مجالس را برای شما در نظر گرفته ایم.

✏️مواد اولیه :

🔸قهوه (آماده و سرد شده) ۱لیوان

🔸خامه (زده شده و شیرین) ۱و۳چهارم لیوان

🔸بیسکویت به میزان لازم

🔸شکر ۱لیوان

🔸پنیر خامه ای ۱و۱چهارم لیوان

🔸پودر کاکائو به میزان لازم

🔸زرده تخم مرغ ۶عدد

♨️طرز تهیه:

🔹در ابتدا زرده های تخم مرغ رو با هم داخل یه ظرف مناسب بریزید و خوب بزنید و بعد ظرف رو روی بخار آب بذارید و مدام هم بزنید.

🔹شکر رو هم به زرده ها اضافه کنید و سعی کنید ۱۰تا ۱۵دقیقه مداوم زرده رو هم بزنید(به روش بن ماری هم میتونید این کار رو انجام بدید ولی روی حرارت مستقیم هرگز قرار ندهید).

🔹بعد از گذشت زمان زرده رو از روی حرارت بردارید و پنیر خامه ای رو بهش اضافه کنید و تا جایی که براتون ممکنه همش بزنید تا یکنواخت بشه.

🔹حالا خامه زده شده و شیرین شده رو هم به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی کاملا مخلوط کنید.

🔹یک ظرف مناسب انتخاب کنید و یه ذره با کره چربش کنید یا اینکه فویل توش قرار بدید.

🔹هر بیسکویت رو چند ثانیه داخل قهوه سرد شده بندازید و زود درش بیارید.

🔹کف ظرف یه ذره پودر کاکائو بپاشید و یه لایه بیسکویت بچینید.

🔹روی بیسکویت های موطوب مواد خامه ای رو بچینید و روش کمی پودر کاکائو و بعد مایه و دوباره پودر کاکائو و بعد بیسکویت و به همین ترتیب ظرف را پر کنید.

🔹حالا دسر رو ۵ساعت قرار بدید توی یخچال تا ببنده.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کوکی شکلات و فندق

کوکی شکلات و فندق بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین بهترین میان وعده و یا دسر برای شما عزایزان خواهد بود. در این مطلب روش تهیه این کوکی خوشمزه را آموزش داده ایم با ما همراه باشید.

پودینگ برنج کلاسیک

طرز تهیه پودینگ برنج کلاسیک بسیار خوشمزه و لذیذ که میتواند یکی از بی نظیرترین دسرهای شما در میهمانی ها باشد با ما همراه باشید تا این پودینگ را آموزش ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *