صفحه اصلی / سس ها / طرز تهیه سس مارینارا

طرز تهیه سس مارینارا

سس مارینارا، نوعی سس ایتالیاییست که برای انواع غذا کاربرد داره و میتونیم انواع چاشنی و ادویه رو بنا بر ذائقه بهش اضافه کنیم

✏️مواد لازم:

🔸فلفل قرمز    به مقدار لازم

🔸فلفل سیاه   ۳/۴ قاشق چای خوری

🔸نمک   ۱٫۵ قاشق چای خوری

🔸سیر (خرد شده)   ۲ حبه

🔸روغن زیتون   ۲ قاشق غذا خوری

🔸گوجه فرنگی   ۱٫۵ کیلوگرم

♨️طرز تهیه

🔹برای کندن پوست گوجه ها، انتهای هر گوجه برشی شبیه X میزنیم و گوجه ها رو ۱۵ تا ۳۰ ثانیه تو قابلمه پر از آب جوش میریزیم. سپس گوجه ها رو از آب جوش بیرون میاریم و بلافاصله بمدت ۳۰ ثانیه توی آب یخ میذاریم تا خنک بشن. حالا میتونیم پوست گوجه ها رو بکنیم و از قسمت برش خورده، توسط نوک چاقو، هسته ها رو خارج کنیم. سپس گوجه ها رو قطعه قطعه میکنیم.

🔹سیر رو توی روغن میریزیم و روی حرارت شعله متوسط میذاریم تا ترد و داغ بشه اما دقت کنید نباید رنگش قهوه ای بشه. بعد گوجه، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز رو اضافه کرده و حرارت رو بیشتر میکنیم تا به جوش بیاد وقتی به جوش اومد مجددا حرارت رو کم میکنیم و میذاریم حدودا ۱۵ دقیقه روی حرارت بمونه. سس ما آماده ست.

💡سایر نکات
🔸این سس تو ظرف دربسته تا ۳ روز تو یخچال و تا ۳ ماه تو فریزر، قابلیت نگهداری داره . از این مقدار مواد اولیه حدودا ۴ فنجان سس بدست میاد.

درباره fateme piran

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *