صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه کله جوش

طرز تهیه کله جوش

آموزش پخت کله جوش خوش طعم و آسان

✏️مواد لازم

🔸نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم

🔸روغن    به مقدار لازم

🔸کشک   ۱۵۰ گرم

🔸سبزی (شامل نعنا،مرزه و ترخان خشک)  ۱ قاشق سوپ خوری

🔸گردو (ساییده شده)  ۱۰۰ گرم

🔸پیاز سرخ شده   ۲ قاشق سوپ خوری

🔸پیاز خام   ۱۰۰ گرم

🔸گوشت (چرخکرده)   ۵۰۰ گرم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا پیاز را رنده كرده و آب آن را بگیرید و با گوشت چرخ‌كرده، نمك و ادویه مخلوط كرده و پس از ورز دادن به صورت گلوله های كوچك درست كنید و آن را با مقداری روغن داغ سرخ كرده و پیاز سرخ‌شده را به آن اضافه كنید.

🔹سپس سبزی‌های خشك را ریخته دو تا سه پیمانه آب اضافه كرده تا بجوشد وقتی آب آن نصف شد كشك و گردو را بریزید و از روی حرارت بردارید. كله جوش آماده است می‌توانید آن را با نان سنگك یا بربری میل كنید.

💡سایر نکات

🔸 اگر دوست دارید به جای سبزی خشك از سبزی تازه یا شنبلیله استفاده كنید. حواستان باشد میزان نمك غذا را با توجه به شوری كشك تنظیم كنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *