صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب

آموزش طرز تهیه گمج کباب خوشمزه و عالی

✏️مواد لازم

🔸گوشت خورشتی (بدون چربی)   ۲۰۰ گرم

🔸گردو   ۵۰ گرم

🔸سبزی (شامل تره، جعفری و گشنیز خرد شده)   ۱ پیمانه

🔸پیاز (خلالی شده)   ۱/۲ پیمانه

🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری

🔸رب انار (ترش)   ۲ قاشق غذا خوری

🔸آب   ۱/۲ پیمانه

🔸آب انار (ترش)    ۲ قاشق سوپ خوری

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا در قابلمه ای مناسب گوشت های خرد شده را با مقدار كمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آب انار به گوشت اضافه كنید

🔹در آخر به مخلوط آب اضافه كرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده می‌شود.

💡سایر نکات

🔸این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است كه در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته میشود. این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.

🔸به این غذا  در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه میكنند. برخی افراد پیاز را رنده كرده و بعد به غذا اضافه میكنند. این غذای خوشمزه را با كته سرو كنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *