صفحه اصلی / پیتزا و ساندویچ / پیتزا تن ماهی

پیتزا تن ماهی

آموزش پخت پیتزا تن ماهی بدون فر و بسیار ساده

✏️مواد لازم برای ۱ نفر

🔸تن ماهی ۱ عدد

🔸قارچ ۱ بسته یا ۳۰۰ گرم

🔸پنیر پیتزا به میزان دلخواه

🔸نان پیتزا ۱ عدد

♨️طرز تهیه:

🔹ابتدا تن ماهی را ۱۵ الی ۲۰‌دقیقه در آب جوش بگذارید تا آماده شود در حین این فرایند قارچ ها را خورد کرده و در ماهیتابه بدون روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا قارچ آب بیاندازد و سپس آب قارچ گرفته شود ، زمانی که آب قارچ گرفته شد کمی روغن و نمک به آن اضافه کرده و کمی دیگر تفت میدهیم و سپس از روی شعله بر میداریم.

🔹برای اینکه نان پیتزا از حالت خمیری در بیاید ، آن را درون ماهیتابه با مقدار خیلی کمی روغن با حرارت کم روی شعله قرار میدهیم و هر دو طرف آن را  برشته میکنیم.

🔹سپس روی نان برشته شده کمی سس قرمز‌ میمالیم سپس یک لایه پنیر پیتزا میریزیم و روی آن را با تن ماهی و قارچ پر‌میکنیم و دوباره پنیر پیتزا را روی سطح آن میپاشیم. فقط مانده پنیر پیتزا آب شود که به دو صورت امکان پذیر هست، یا آن‌را داخل مایکروویو گذاشته و ۶۰ تا ۹۰ ثانیه حرارت دهید یا درون ناهیتابه با حرارت بسیار کم قرار دهید و درب ماهیتابه را ببندید تا پنیر آب شود.

💡نکات:

🚩بنا به سلیقه از فلفل دلمه یا گوجه یا هر سبزی دیگر میتونید استفاده کنید. خلاقیت شما باعث ایجاد دستورات
جدیدی میشه، پس مواد مختلف را امتحان کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

خمیر پیتزا به سبک ترکی

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی که در واقع این خمیر پیتزا طعم کاملا متفاوتی با خمیرپیتزای معمولی دارد

چیزبرگر چوبی

طرز تهیه چیزبرگر چوبی بسیار شکیل و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی امروز ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *