صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / آموزش تهیه ته چین انگشتی

آموزش تهیه ته چین انگشتی

آموزش تهیه ته چین انگشتی بسیار خوشمزه و زیبا.

✏️مواد لازم

🔸برنج   ۲ پیمانه

🔸تخم مرغ   ۲ عدد

🔸زعفران آب کرده   ۲ قاشق سوپ خوری

🔸روغن زیتون   ۳ قاشق غذا خوری

🔸ماست چکیده   ۱ پیمانه

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

🔸مرغ (پخته و خرد شده)   ۱/۲ پیمانه

♨️طرز تهیه

🔹برنج را در ظرفی به مرحله آبكشی برسانید. در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را خوب بزنید و سپس به آن ماست، ادویه و نیمی از روغن زیتون و همه مرغ را اضافه كنید و خوب بزنید.

🔹حالا برنج آبكش شده را به آن بیفزایید و خوب مخلوط كنید. بقیه روغن زیتون را در قالب های دلخواه بریزید و مواد ته چین رادر آنها قرار دهید و با پشت قاشق خوب فشرده شان كنید.

🔹سپس آن را داخل فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا كاملا بپزند. برای خروج از قالب اگر آنها به راحتی جدا نشدند تكه ای یخ به دور قالب بزنید و آنگاه به راحتی خارج كنید.

💡سایر نکات

🔸برای زیباتر شدن ته چینها از زرشك روی آنها استفاده كنید . اگر میخواهید ته چین طلای تری داشته باشید روی آنها را كمی زرده تخم مرغ بزنید

🔸اگر دوست دارید ته چین ها را روی گاز بپزید برای این كار آنها را كف ظرف مناسب بچینید و داخل ظرف كمی آب بریزید و دم كنی قرار دهید . بهتر است در تهیه ته‌چین‌ها از ماست ترش استفاده شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *