صفحه اصلی / سوپ و آش / آموزش پخت سوپ مرمر

آموزش پخت سوپ مرمر

امروز آموزش پخت سوپ مرمر بسیار خوشمزه را برای شما آورده ایم.

🔸مواد لازم

🔸گوشت چرخ کرده   ۲۵۰ گرم

🔸سبزیجات (تره،جعفری،گشنیز،مرزه،شنبلیله)   ۲ لیوان

🔸جو (پرک شده)   ۱ لیوان

🔸پیاز   ۱ عدد

🔸آبلیمو    به مقدار لازم

🔸نعنا (خشک)   ۱ قاشق غذا خوری

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا در ظرفی مناسب پیاز داغ كنید و زردچوبه و ادویه را به آن اضافه كرده و خوب تفت دهید. حالا جوپرك را به مواد بیفزایید و كمی تفت دهید و آنگاه ۲ لیتر آب به مواد اضافه كنید و اجازه دهید بجوشند. سپس زیر غذا را ملایم كرده و اجازه دهید جو بپزد.

🔹در ظرفی جداگانه گوشت چرخ كرده ،نصف سبزی، مقداری زردچوبه و نمك را با هم مخلوط كرده و خوب ورز بدهید و به صورت كوفته های ریز در بیاورید و وقتی غذای شما نیمپز شد آنها را به سوپ اضافه كرده و بقیه سبزی را هم بیفزایید.

🔹اجازه دهید سوپ كاملا جا بیفتد و در مرحله آخر پخت در ظرفی مقداری روغن داغ كنید و زردچوبه و نعنا را كمی تفت دهید و به سوپ اضافه كنید و پس از مدتی برای سرو آماده كنید.

💡سایر نکات

🔸سوپ مرمر یا همان مرمر خانم، سوپی اصیل و متعلق به نواحی شمالی كشور است. میتوانید به جای آب از آب قلم یا آب مرغ در این سوپ استفاده كنید

🔸اضافه كردن زعفران به این سوپ آن را فوق العاده خوشمزه تر میكند. برای آنكه كوفته های شما وا نرود ۲ نكته را حتما در نظر بگیرید اول آنكه تا جایی كه میتوانید مواد را ورز دهید تا كاملا منسجم شوند و دوم اینكه زیر غذا را زیاد كنید تا كاملا به حالت در حال جوشیدن برسد و سپس كوفته ها را دانه دانه به غذا اضافه كنید این جوری آنها اصلا وا نمیروند.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

آش کلم بروکلی

طرز تهیه آش کلم بروکلی باکویی بسیار خوشمزه و کم نظیر است که در این فصل بیستر از آن استقبال میشود.با ما همراه باشید تا آموزش آش کلم بروکلی آذربایجان را برایتان شرح دهیم.

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *