صفحه اصلی / دسته‌بندی نشده / آموزش پخت اردور بادمجان

آموزش پخت اردور بادمجان

امروز آموزش پخت اردور بادمجان بسیار خوشمزه را برای شما آوردهایم.

✏️مواد لازم

🔸بادمجان دلمه ای   ۴ عدد

🔸گوشت چرخ کرده   ۲۵۰ گرم

🔸قارچ خرد شده   ۱۵۰ گرم

🔸سس بشامل    به مقدار لازم

🔸پیاز متوسط  ۱ عدد

🔸سیر له شده  ۲ حبه

🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق سوپ خوری

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

🔸روغن    به مقدار لازم

🔸پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده  ۵۰ گرم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا بادمجان ها را تمیز می شوییم و سپس آنها را به طور عمودی از وسط نصف می کنیم. بهتر است کلاه سر آن نیز کنده نشود که زیباتر باشد. داخل بادمجان ها را خالی می کنیم

🔹در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس بادمجان های نصف شده را در روغن داغ سرخ می کنیم. پس از اینکه بادمجان ها سرخ و خوش رنگ شدند آنها را از روغن در می آوریم و در سینی فر می چینیم

🔹برای تهیه موادِ داخل اردور، ابتدا پیاز ها را پوست می کنیم و می شوییم و سپس ریز خرد می کنیم. در یک تابه مناسب، مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود.

🔹سپس پیازهای ریز خرد شده را در روغن داغ می ریزیم و کمی تفت می دهیم. پس از اینکه پیازها کمی طلائی شد، گوشت چرخ کرده و گوشت داخل بادمجان ها که خالی کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و کمی نمک و فلفل و آویشن (در صورت تمایل) به آن اضافه می کنیم.

🔹قارچ ها را می شوییم و خرد می کنیم و در مخلوط مواد می ریزیم و در آخر رب گوجه را نیز می ریزیم و پس از اینکه جا افتاد، آن را از روی حرارت بر می داریم

🔹از این مواد داخل بادمجان ها می ریزیم و روی آن سس بشامل می ریزیم  و سپس پنیر رنده شده ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد می گذاریم.  وقتی پنیرها آب شد، اردور آماده است.

💡سایر نکات

🔸سرو کردن این اردور در کنار غذا علاوه بر مزه آن، برای رنگین و زیبا تر کردن سفره بسیار مناسب است و این اردور به این دلیل که گرم سرو می شود، برای مهمانی های رسمی مکمل خوبیست. اردور بادمجان را می توان در کنار غذاهای ایرانی و فرنگی سرو نمود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

مینی جام لازانیا

طرز تهیه مینی جام لازانیا در این مطلب...

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟بهترین روشها در این مطلب آمده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *