صفحه اصلی / غذاهای بین المللی / طرز تهیه سوفله فرانسوی
روش آماده سازی سوفله فرانسوی را برای شما آورده ایم.

طرز تهیه سوفله فرانسوی

روش آماده سازی سوفله فرانسوی را برای شما آورده ایم.

✏️مواد لازم

🔸پنیر پیتزا    ۱۵۰ گرم

🔸تخم مرغ   ۵ عدد

🔸شیر   ۲ لیوان

🔸آرد   ۵۰ گرم

🔸کره   ۵۰ گرم

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹در ابتدای كار فر را روشن كنید تا برای پخت سوفله گرم شود. كره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم ذوب كنید.

🔹آرد رابا مقداری نمك مخلوط كرده و ۳مرتبه الك كنید تا هوا خورده و سبك شود. سپس آن را كم كم به كره اضافه كرده و مخلوط میكنیم تا به اصطلاح جمع شود.

🔹سپس شیر را اضافه كرده و مدام هم میزینم تا مواد مخلوط شوند. این كار را تا وقتی كه شیر جوش بیاید انجام میدهیم و بعد تابه را از روی حرارت برمیداریم.

🔹تخم مرغ را در ظرفی شكسته و زرده و سفیده های آن را جدا میكنیم و زرده را به مواد تابه اضافه كرده و مخلوط میكنیم. پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید به طوری كه اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر با تاخیر زمان بسیار كمی انجام شود.

🔹سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد ، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپس کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی با قاشق مخلوط نمائید.

🔹ظرف مناسب و نچسبی را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. سپس به صورت داغ سرو کنید.

💡سایر نکات

🔸در صورت تمایل مقداری جوش شیرین یا بیكینگ پودر به مواد اضافه كنید تا بهتر پف كنند . سوفله ای که در فر قرار دارد مرتب چک کنید چون درجه حرارت فرها متفاوت میباشد ، اگر روی سوفله برشته نشد میتوانید برای ۱تا۲ دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید

🔸در نیم ساعت اول پخت در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، اصل یک سوفله خوب به میزان پف آن است.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا که غذای ساده و راحتی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوان آن را نوش جان کرد.

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *