صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / طرز تهیه شيرينى برشتوک نخودچی

طرز تهیه شيرينى برشتوک نخودچی

طرز تهیه شيرينى برشتوک نخودچیبسیار خوشمزه و زیبا مناسب پذیرایی در سال نو

مواد لازم:

آرد نخودچی:۱۵۰ گرم
کره یا روغن جامد:۸۸گرم (میتونین نصف کره ونصف روغن استفاده کنین )
پودر شکر: ۷۵گرم
پودر هل:۱/۲ قاشق چایخوری

روش تهیه:
ابتدا آرد نخودچی را به مدت خیلی کوتاه روی حرارت تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس کره را داخل آن می ریزیم و تا جایی که تمام مواد به حالت کرمی یکدست شوند، آنها را روی حرارت مخلوط می کنیم. پس از این مدت، کرم را از روی حرارت برداشته، پودر شکر و پودر هل را به آن اضافه می کنیم و تا جایی که تمامی مواد یکدست شوند، با لیسک به هم می زنیم. مایع آمده شده را تا داغ است، داخل قالب های سیلیکونی کمی شکلات تخته ای میریزیم وداخل یخچال میگذارید وقتی بست بعدبرشتوک ها رو روش میریزیم ، یا یک سینی مستطیل می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم. پس از ۸ ساعت، آنها را از قالب خارج می کنیم یا می بریم و داخل ظرف مورد نظر سرو می کنیم

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *