صفحه اصلی / دسر / آموزش درست کردن ژله تخم مرغی

آموزش درست کردن ژله تخم مرغی

ژله تخم مرغی بسیار زیبا و قشنگ است از اون در پذیرایی هاتون استفاده کنید

✏️مواد لازم

🔸پودر ژله هر میوه ای  ۲ قاشق غذا خوری

🔸آب جوش  ۱/۳ پیمانه

🔸پوسته تخم مرغ   ۲ عدد

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا با نوک یک کارد، سر تخم مرغ ها را ضربه بزنید تا بشکند سپس با نوک کارد به قطر یک سانت پوسته تخم مرغ را جدا کنید.

🔹تخم مرغ را به سمت پایین بگیرید و سعی کنید با تکان دادن تخم مرغ، زرده و سفیده تخم مرغ از آن خارج شود. داخل تخم مرغ را خوب بشوید و چند ساعت در آب و یکم آب لیمو قرار دهید. یک روش ساده هم هست که میتونید قالب تخم مرغی را از لوازم قنادی ها تهیه کنید 🙂

🔹سپس دوباره تخم مرغ ها را خوب بشویید. بگذارید تا خشک شود. برای راحتی کار، تخم مرغهای خالی را در جا تخم مرغی یخچال قرارداده و قیفی را داخل سوراخ تخم مرغ بگذارید و یا با قاشق مربا خوری کم کم ژله را داخل تخم مرغها بریزید.

🔹قاشق غذاخوری پودر ژله با رنگ و طعم دلخواه را با یک سوم پیمانه آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.

🔹ژله باید غلیظ باشد تا به راحتی از پوسته جدا شود. با قاشق یا قیف و یا قاشق، ژله را به درون آن بریزید تا پر شود سپس در قسمت جای تخم مرغ در یخچال قراردهید تا تکان نخورد.

🔹پس از یک روز ژله سفت خواهد شد. سپس چند لحظه در آب ولرم قراردهید سپس به آرامی پوسته تخم مرغ را جدا کنید.. یک لایه نازک از پوست تخم مرغ به ژله چسبیده است آن را هم جدا کنید.

🔹می توانید ژله ها را لایه به لایه بریزید به این صورت که اول رنگ سبز را بریزید. در یخچال بگذارید سفت که شد رنگ قرمز را بریزید و دوباره در یخچال قراردهید و بعد رنگ دیگر تا جایی ادامه بدهید که تخم مرغ گنجایش آن را دارد.

🔹از پاستیل هم میتوانید استفاده کنید. زمانی که داخل تخم مرغ ها را را پر کردید بگذارید داخل یخچال کمی که فرم گرفت یعنی به غلظت سفیده تخم مرغ که رسید پاستیل را به آرامی داخل تخم مرغ قراردهید.

🔹می توانید برای هر تخم مرغ از یک نوع پاستیل استفاده کنید و تخم مرغ شانسی آماده کنید. تکه های پاستیل دو رنگ را خرد کنید و داخل تخم مرغ را پر کنید.

🔹بسته به نوع سلیقه خود تخم مرغ های متنوع و زیبایی را می توانید آماده کنید.

💡سایر نکات

🔸تخم مرغ رو از ته اون سوارخ کنید. برای اینکه زرده و سفیده راحت بیرون بیاد میتونید با یک‌نی به مواد داخل تخم‌مرغ فوت کنید که هم بخوره و زرده و سفیده مخلوط بشه و راحت بیرون بیاد

🔸مایه ژله باید غلیظ تر از معمول باشه. اگه همیشه با یک پیمانه آب جوش و بعد یک پیمانه آب سرد تهیه میکنید باید برای این ژله آب سرد و آبجوش رو نصف بریزید .

🔸همچنین قبل از جدا کردن پدست از ژله ، اگر داخل یک بشقاب کمی آب جوش بریزید و تخم مرغها را داخل آن قل بدید پوست تخم مرغ راحتتر جدا میشود.

🔸ژله تخم مرغی باید سفت باشد تا موقع جدا کردن پوسته تخم مرغ، پاره نشود. اگر جا تخم مرغی در دسترس نداشتید تخم مرغ ها را داخل یک استکان کوچک قراردهید.

🔸پس از ریختن ژله در پوسته تخم مرغ با یک دستمال مرطوب پوسته تخم مرغ را تمیز کنید تا چسبندگی نداشته باشد. زیرا موقع جدا کردن تخم مرغ از جا تخم مرغی ممکن است بچسبد و موقع جدا کردن تخم مرغ ها بشکنند.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کوکی شکلات و فندق

کوکی شکلات و فندق بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین بهترین میان وعده و یا دسر برای شما عزایزان خواهد بود. در این مطلب روش تهیه این کوکی خوشمزه را آموزش داده ایم با ما همراه باشید.

پودینگ برنج کلاسیک

طرز تهیه پودینگ برنج کلاسیک بسیار خوشمزه و لذیذ که میتواند یکی از بی نظیرترین دسرهای شما در میهمانی ها باشد با ما همراه باشید تا این پودینگ را آموزش ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *