صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه خورش به قیمه

طرز تهیه خورش به قیمه

خورش به قیمه یه خورشت یاده و خوش طعمه.حتما امتحانش کنید.

✏️مواد لازم

🔸گوشت   ۵۰۰ گرم

🔸لپه‎ پخته شده  ۱ پیمانه

🔸به   ۲ عدد

🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق غذا خوری

🔸گوجه فرنگی   ۳ عدد

🔸آبلیمو   ۲ قاشق غذا خوری

🔸زعفران آب کرده   ۲ قاشق سوپ خوری

🔸پیاز   ۱ عدد

🔸روغن    به مقدار لازم

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

🔸دارچین و زردچوبه    به مقدار لازم

🔸لیمو عمانی   ۲ عدد

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد كرده و سپس در روغن سرخ میكنیم. گوشت را به صورت تكه ای خرد كرده و در پیاز تفت میدهیم تا كمی تغییر رنگ دهد .رب گوجه فرنگی و ادویه را با گوشت تفت میدهیم و بعد از آن ۴لیوان آب اضافه كرده و اجازه میدهیم بپزد.

🔹اواخر پخت لپه های پخته شده را به غذا اضافه كرده و بِه را به صورت مربعی خرد كرده و به غذا اضافه میكنیم . در ظرفی جدا رب را سرخ كرده و به همراه آبلیمو و لیمو عمانی و زعفران به خورش اضافه میكنیم و اجازه میدهیم جا بیفتد.

💡سایر نکات

🔸میتوانید به خورش كمی شكر اضافه كنید تا طعم ملس بگیرد . اگر دوست دارید رب را حذف و به جای آن زعفران بیشتری استفاده كنید

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *