صفحه اصلی / غذاهای بین المللی / طرز تهیه پاستا پنه با سس آرابیاتا

طرز تهیه پاستا پنه با سس آرابیاتا

این پاستا با طعمی متفاوت و لذیذ است. به یک بار امتحان می ارزد.

✏️مواد لازم

🔸پاستا پنه   ۴۵۰ گرم

🔸گوجه فرنگی ریز خرد شده   ۸۰۰ گرم

🔸سیر ریز خرد شده   ۳ حبه

🔸روغن زیتون   ۱/۳ پیمانه

🔸ریحان یا جعفری ساطوری شده   ۱/۴ پیمانه

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

🔸فلفل قرمز    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹روغن را داخل یک تابهٔ مناسب ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. سیر را داخل آن ریخته و به مدت یک یا دو دقیقه تفت می‌دهیم. سپس گوجه فرنگی، نمک و فلفل و در صورت تمایل، مقداری فلفل قرمز به آن اضافه می‌کنیم. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت مخلوط می‌کنیم

🔹مقداری از مواد را می‌چشیم و در صورت تمایل، مقدار فلفل آن را اضافه می‌کنیم. داخل یک قابلمهٔ مناسب آب و نمک را می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. سپس پاستا را داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و باز هم داخل قابلمه می‌ریزیم

🔹نیمی از سس گوجه فرنگی را به همراه ریحان و یا جعفری خرد شده روی پاستا می‌ریزیم و آن را روی حرارت، به مدت یک الی دو دقیقه مخلوط می‌کنیم. سپس داخل بشقاب‌ها ریخته و باقیماندۀ سس را روی آن می‌ریزیم

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا که غذای ساده و راحتی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوان آن را نوش جان کرد.

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *