صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه کباب ترش گیلانی

طرز تهیه کباب ترش گیلانی

به سمت شمال که راه میفتیم یکی از غذاهایی که داخل منو هست کباب ترش گیلان میباشد.با این دستور روش آماده سازی اون رو یاد میگیریم.

✏️موادلازم :

🔸فیله گوساله: ۱کیلو

🔸مغزگردوی چرخ کرده:۱۰۰گرم

🔸آب انار ترش: یک سوم لیوان

🔸آب پیاز:۱عدد کوچک

🔸نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم

🔸روغن مایع:۴قاشق غذاخوری

♨️طرز تهیه:

🔹گوشت فیله را کاملا پاک کرده وتمام  چربی ها ورگه هارا میگیریم وبه تکه های کوچک قطعه قطعه میکنیم. آب انار، مغز گردوی خرد شده ،آب پیاز و روغن مایع ونمک وفلفل را باهم مخلوط میکنیم.

🔹گوشت را در مواد ریخته حدود پنج دقیقه با دست ورز میدهیم ( این مواد باید ۲۴ساعت در یخچال بماند تا مواد بخوبی جذب گوشت شود.) گوشت را به سیخ معمولی میکشیم وپس از کباب شدن وچیدن در ظرف ،رویش جعفری خرد شده میریزیم.

1

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *