صفحه اصلی / غذاهای بین المللی / طرز تهیه کیک مرغ پنیری

طرز تهیه کیک مرغ پنیری

روش آماده سازی کیک مرغ پنیری را در این سایت مشاهده کنید.

✏️مواد لازم

🔸پنیر چدار یا پنیر پیتزا   ۱ پیمانه

🔸پیازچه   ۱/۳ پیمانه

🔸سینه‌ مرغ   ۲ قطعه

🔸کره   ۱ پیمانه

🔸خامه‏   ۳/۴ پیمانه

🔸نمک   ۱ قاشق چای خوری

🔸بیکینگ پودر   ۳ قاشق چای خوری

🔸شکر   ۲ قاشق غذا خوری

🔸آرد   ۲ پیمانه

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا فر را با دمای ۲۴۰درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.

🔹کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند. شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم بزنید . نیازی نیست تکه های کره آب شوند. فقط مخلوط کردن کافیست.

🔹مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود. سپس آن را با مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید. پیازچه را نیز ریز خرد کنید.

🔹حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.

🔹داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید. حال کیک را به مدت ۲۰تا ۳۰دقیقه داخل فر بپزید.

♨️سایر نکات

🔸در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید. ممکن است کیک شما تا ۲یا ۳برابر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد. در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید.

🔸این کیک را با گوشت هم میتوان پخت. به جای خامه می توان از ماست یا خامه ترش یا دوغ و یا از آب غلیظ مرغ هم استفاده کرد.

1

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا که غذای ساده و راحتی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوان آن را نوش جان کرد.

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *