صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / کیک و کلوچه / طرز تهیه بیسکویت کدو حلوایی

طرز تهیه بیسکویت کدو حلوایی

بیسکویت کدو حلوایی یکی از خوش طعم ترین بیسکویتهایی است که پیشنهاد میکنم به بار امتحانش کنید

✏️مواد لازم

🔸روغن کانولا   ۱/۴ پیمانه

🔸نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸جوش شیرین   ۱/۴ قاشق مربا خوری

🔸بیکینگ پودر   ۱ قاشق غذا خوری

🔸آرد   ۲ پیمانه

🔸سرکه سیب   ۱ قاشق مربا خوری

🔸شیر   ۳/۴ پیمانه

🔸پوره کدو حلوایی   ۱/۲ پیمانه

🔸کره نرم شده  ۵ قاشق غذا خوری

🔸شکر   ۳/۴ پیمانه

🔸دارچین   ۱ قاشق مربا خوری

🔸هل پودر شده  ۱/۲ قاشق مربا خوری

🔸مواد اولیه برای رویه

🔸پودر شکر   ۱/۲ پیمانه

🔸دارچین   ۱/۲ قاشق مربا خوری

🔸وانیل‏    به مقدار لازم

🔸شیر   ۲ قاشق غذا خوری

♨️طرز تهیه

🔹در ابتدا فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب را کمی چرب کنید. سه چهارم پیمانه شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا ببُـرد. سه چهارم پیمانه شکر، دارچین و هل را با هم مخلوط کنید.

🔹در کاسه بزرگی، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. در کاسه ای، مخلوط شیر، پوره کدوحلوایی، روغن و ۲قاشق مرباخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید.

🔹مواد خیس شده را با مواد خشک مخلوط کنید. سپس با دست های کمی آغشته به آرد، خمیر را ورز دهید به حدی که به دست نچسبد.

🔹آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر حالت چسبندگی خود را از دست بدهد. کمی آرد روی سطح میز بپاشید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید.

🔹کره نرم را به تمامی سطح خمیر بمالید، مخلوط شکر را روی آن بپاشید و خمیر را لوله کنید. لوله را به ۱۲قسمت برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید.

🔹سینی را به مدت ۱۵ تا ۱۸دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی بپزد. مخلوط شیر، پودر دارچین و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی شیرینی داغ بریزید و سرو کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کلوچه خرمایی

طرز تهیه کلوچه خرمایی لذیذ و آسان در منزل

طرز تهیه کلوچه کشمشی

دستور پخت کلوچه کشمشی بسیار خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *