صفحه اصلی / پیتزا و ساندویچ / طرز تهیه پیتا پیتزا

طرز تهیه پیتا پیتزا

1

طرز تهیه پیتا پیتزا بسیار خوش مزه امتحان کنید.

✏️مواد لازم برای تهیه سس:

🔸روغن زیتون    به مقدار لازم

🔸پیاز کوچک  ۱ عدد

🔸سیر له‌ شده   ۲ حبه

🔸آویشن   ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸ریحان خشک   ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸فلفل قرمز خرد‌ شده   ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸برگ بو   ۱ عدد

🔸گوجه فرنگی   ۴۰۰ گرم

🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۱/۴ پیمانه

✏️مواد لازم برای تهیه پیتزا:

🔸#نان_پیتا   ۴ عدد

🔸فلفل دلمه ای زرد  ۱ عدد

🔸پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده  ۱۰۰ گرم

🔸ریحان تازه  برای تزئین   به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سیر و پیاز را نگینی خرد می کنیم. در یک ظرف عمیق، کمی روغن زیتون  می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‎گذاریم تا گرم شود. سیر و پیاز خرد‌شده را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت می‌دهیم تا سیر و پیاز طلایی و سبک شوند.

🔹گوجه فرنگی ها را فیله کنید سپس آویشن، ریحان خشک، فلفل قرمز، برگ بو، گوجه‌فرنگی های فیله شده را خرد‌ کرده و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا به جوش آید. سپس حرارت را ملایم می‌کنیم و ۳۰ دقیقه آن را می‌گذاریم تا آرام بجوشد و سس غلیظ شود.

🔹برای درست کردن پیتزا، نان‌های پیتا را روی سینی فر می‌چینیم. روی هر یک از آن‌ها یک قاشق غذاخوری از سس آماده‌شده می‌ریزیم و پخش می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای زرد را که از قبل خرد کرده‌ایم روی آن می‌ریزیم و سپس پنیر رنده‌شده را روی آن‌ها می‌ریزیم.

🔹سینی را حدود ۲۰ دقیقه داخل فر داغ قرار می‌دهیم تا پنیر روی آن‌ها ذوب شده و فلفل‌ها نرم شوند. پیتزا‌ها را از فر خارج می‌کنیم و روی آن را با ریحان تازه تزئین‌کرده و سرو می‌کنیم.

💡سایر نکات

🔸در صورت در دسترس نبودن نان پیتا از نان‌های برکات استفاده کنید. این پیتزا به دلیل استفاده نشدن از خمیر، بسیار راحت آماده می گردد.

🔸اگر می‌خواهید روی مواد پنیر بدهید، آن را در ۵دقیقه آخر رویش بریزید، در غیر این‌صورت ناچارید برای جلوگیری از سوختن پنیر، پیتزارا قبل از آماده‌شدن خمیر از فر خارج کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

خمیر پیتزا به سبک ترکی

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی که در واقع این خمیر پیتزا طعم کاملا متفاوتی با خمیرپیتزای معمولی دارد

چیزبرگر چوبی

طرز تهیه چیزبرگر چوبی بسیار شکیل و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی امروز ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *