صفحه اصلی / غذاهای بین المللی / طرز تهیه پیراشکی گوشت

طرز تهیه پیراشکی گوشت

طرز تهیه پیراشکی گوشت بسیار ساده و خوشمزه


✏️مواد لازم

🔸گوشت چرخ کرده ۳۴۰ گرم

🔸پیاز خرد شده ۱/۴ فنجان

🔸سیر خرد شده ۲ حبه

🔸پنیر چدار رنده شده ۱۱۵ گرم

🔸ترشی ۱ قاشق غذا خوری

🔸نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸شکر به مقدار لازم

🔸خمیر هلالی شکل ۲ بسته

♨️طرز تهیه

🔹داخل یک قابلمه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر را روی حرارت متوسط بپزید یعد آب گوشت را بگیرید و پنیر خامه ای ،ترشی، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد بگذارید آرام خنک شود.

🔹فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید .خمیر را به شکل ۲۴ عدد مثلث هم اندازه در بیاورید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت روی هرکدام از مثلث ها قرار دهید و با دقت آن ها را لوله کنید.

🔹آن ها را داخل سینی فر قرار دهید و آن ها را به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شود و گرم سرو کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا که غذای ساده و راحتی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوان آن را نوش جان کرد.

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *