صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / شیرینی خشک / طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

نان برنجی معروف که بینظیره وکمتر کسی هست که دوست نداشته باشه..

1

اگه اندازه هاتون دقیق باشه واقعا درست کردنش آسونه…

مواد لازم

آرد برنج ۲۵۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
روغن جامد آب شده ۱۲۵ گرم
تخم مرغ یک عدد زرده با نصفه سفیده
پودر هل یک دوم ق چایخوری
گلاب یک ق غذاخوری
زعفران دم کشیده
تخم خرفه
چطور بپزیم؟
من روغن لادن طلایی بکار بردم
اول اونو آب کردم وبا پودر قند خوب همش زدم بعد به ترتیب هل وگلاب وتخم مرغ رو بهش اضافه کردم
و در آخر کم کم آرد برنج رو اضافه کردم تا جایی که یه خمیر منسجم بدست بیاد که واسه من در آخر یه ق از آرد اضافه موند
چون جنس آرد برنجا باهم فرق میکنه اینو گفتم
حالا خمیرو به دوقسمت کردم ویه قسمت رو زعفران آب شده با یه ق آرد برنج باقیمونده مخلوط کردم وتوی کیسه پلاستیکی گذاشتم و۲۴ ساعت توی یخچال گذاشتم
بعد از اینمدت خمیر یه مقدار سفته
یه کمی توی دمای محیط بمونه خوب میشه
دستموبا روغن جامد چرب کردم وگلوله های کوچکی از خمیر درست کردم وروی کاغذ روغنی چیدم  وبا مهر چوبی روش طرح زدم وتخم  خرفه پاشیدم وتوی  فر داغ با دمای۱۵۰ درجه  بمدت ۱۰ دقیقه گذاشتم
تا کاملا سرد نشده از کاغذ جدا نکنید

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

شیرینی حاجی بادامی

طرز تهیه شیرینی حاجی بادامی بسیار خوشمزه و لذیذ که یکی از سوغاتی های شهر یزد محسوب میشود را برای شما عزیزان خوش ذوق آموزش داده ایم.

نان شیرینی کشمشی

طرز تهیه نان شیرینی کشمشی بسیار خوشمزه که میتوانید در مجالستان از آن استفاده م از میهمانانتان پذیرایی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *