صفحه اصلی / دسر / طرز تهیه پاناکوتای وانیلی

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی

‍ پاناکوتای وانیلی بسیار خوشمزه رو از دست ندید

✏️مواد لازم

🔸خامه‏ صبحانه  ۲۰۰ گرم

🔸شیر   ۱/۲ پیمانه

🔸پودر ژلاتین   ۱ قاشق غذا خوری

🔸شکر   ۱/۴ پیمانه

🔸وانیل‏   ۱ قاشق چای خوری

🔸رنگ خوراکی    چند قطره

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید. بعد یا ۱ دقیقه داخل مایکروفر یا روی حرارت بخار کتری بگذارید تا ژلاتین کاملا داخل شیر حل شود

🔹خامه را با شکر و وانیل مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود ولی مراقب باشید خامه نجوشد همین که گرم شود کافیست.

🔹مخلوط ژلاتین و شیر را به خامه اضافه کنید. رنگ خوراکی در صورت تمایل اضافه کرده و داخل قالب بریزید و حداقل ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد

💡سایر نکات

🔸از حل شدن شکر داخل خامه و ژلاتین درون شیر اطمینان حاصل کنید تا دسر لطیف و یکنواختی داشته باشید

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کوکی شکلات و فندق

کوکی شکلات و فندق بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین بهترین میان وعده و یا دسر برای شما عزایزان خواهد بود. در این مطلب روش تهیه این کوکی خوشمزه را آموزش داده ایم با ما همراه باشید.

پودینگ برنج کلاسیک

طرز تهیه پودینگ برنج کلاسیک بسیار خوشمزه و لذیذ که میتواند یکی از بی نظیرترین دسرهای شما در میهمانی ها باشد با ما همراه باشید تا این پودینگ را آموزش ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *