نوشته های جدید
صفحه اصلی / مربا / مربای زرشک

مربای زرشک

آموزش درست کردن مربای خوش طعم و لذیذ از زرشک را آماده کردهایم که می تواند بهترین مربای شما سر میز صبحانه باشد .

 

آموزش درست کردن مربای زرشک خوش طعم

 

مربای زرشک

مواد لازم

زرشک تازه ۱ کیلوگرم .

شکر ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم .

آب ۵ لیوان .

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

زرشک تازه را پاک کرده و چندین بار با اب سرد بشوئید و داخل کاسه بریزید.

کاسه حاوی زرشک را با اب سرد پر کنید ( اب روی زرشک ها را بپوشاند ) و به مدت ۲ ساعت بگذارید زرشک ها خیس بخورند سپس زرشک ها را ابکشی کنید.

زرشک های تمیز و ابکشی شده را درون ظرفی بریزید و حدود ۳۰۰ گرم از شکرها را لابلای زرشک ها بپاشید و به مدت ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید تا زرشک ها اب بیندازد.

درون قابلمه اب بریزید و بگذارید گرم شود سپس باقی مانده شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود ، پس از حل شدن شکر و جوش امدن اب باید مخلوط زرشک و شکر را اضافه کنید ( زرشک را هم نزنید بلکه با تکان دادن قابلمه مواد را مخلوط کنید ).

با حرارت ملایم و در باز بگذارید مربا بجوشد ، وقتی مربا غلیظ شد میتوانید وانیل را اضافه کنید ، ۱ دور با قاشق مواد را مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید ، اجازه دهید مربا خنک شود سپس درون شیشه بریزید و چند روز داخل یخچال قرار دهید سپس مصرف کنید.

نکته ها : مربای زرشک حتما باید چند روز داخل یخچال بماند سپس مصرف شود.

از مقدار شکر گفته شده میتوانید ۳۰۰ گرم را حذف کنید و تنها ۱ کیلوگرم شکر استفاده کنید که این بستگی به سلیقه شما دارد ، بدلیل ترشی زرشک نیازی به افزودن ابلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن نمیباشد.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

مربای کیوی

مواد لازم : کیوی یک کیلوگرم شکر یک و نیم کیلوگرم جوهر لیمو یک قاشق …

مرباي كامكوات

مواد لازم : كامكوات ۱ كيلو گرم شكر ۱ كيلو گرم آب پرتقال ۲ الي …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *