صفحه اصلی / سوپ و آش / طرز تهیه سوپ قارچ و جو

طرز تهیه سوپ قارچ و جو

یه سوپ خوشمزه همه پسند واسه آشپزهای خونه.

✏️مواد لازم

🔸 جو پرک ۱ لیوان

🔸قارچ خرد شده  ۲ لیوان

🔸هویج  ۳ عدد

🔸شیر  ۲ لیوان

🔸سیر ۳ حبه

🔸سینه مرغ ۱ عدد

🔸خامه ۵ قاشق غذاخوری

🔸کره ۲ قاشق غذاخوری

🔸شوید ، نمک و فلفل به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا درون قابلمه ای ۵ لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل را بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت آرام آرام با هم بپزند و جو لعاب بیندازد ، در اواسط پخت مرغ می توانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.

🔹پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ الی ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد.

🔹پس از آماده شدن سوپ جو ، خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه سوپ خود را را تزئین نمایید.

1

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

آش کلم بروکلی

طرز تهیه آش کلم بروکلی باکویی بسیار خوشمزه و کم نظیر است که در این فصل بیستر از آن استقبال میشود.با ما همراه باشید تا آموزش آش کلم بروکلی آذربایجان را برایتان شرح دهیم.

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *