صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / شیرینی خشک / شیرینی خانگی پاپاتیا

شیرینی خانگی پاپاتیا

شیرینی پاپاتیا با تزیین گلهای بهاری

1

کره ۱۲۵ گرم
پودر قند۱۱۰ گرم
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
به دستور ۳ق س نشاسته ذرت هم اضافه کردم.

تمام مواد به دمای محیط برسند.کره + پودر قند حسابی با همزن می زنیم که همزدن تو این مرحله توی کیفیت شیرینی خیلی موثره. انقدر کره رو هم می زنیم تا پوک بشه و حجمش دو برابر بشه.تخم مرغ و اسانس رو اضافه می کنیم و دو سه دقیقه دیگه میزنیم. آرد الک شده  روبا بکینگ پودر مخلوط وکم کم به مواد اضافه میکنیم.از اینجا به بعد با لیسک یا قاشق هم میزنیم.تا خمیر جمع بشه .تا جایی آرد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه.آرد ذرت را نیز اضافه میکنیم.خمیر بایستی مقداری چسبندگی داشته باشه .همین که خمیر کمی منسجم شد و به دست نچسبید کافیه.آرد بیشتری نریزین.
نکته مهم : نباید خمیر رو زیاد ورز داد.با نوک انگشت کافیه.خمیرهایی که کره دارن با ورز دادن زیاد به روغن میافتن و کیفیتشون رو از دست میدن.بعد از اینکه خمیر حاضر شد اون رو به چند قسمت تقسیم میکنیم و با رنگهای خوراکی یا کاکائو رنگشون میکنیم.
نکته مهم:وقتی در حال درست کردن گلها هستیم روی خمیر رو با نایلون می پوشونیم تا خمیر چسبندگیش رو از دست نده

از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق برمیداریم و توی دست گرد میکنیم و کنار هم میچینیم و به شکل یه گل در میاریم.کمی فشار میدیم که به هم بچسبن.توی سینی کمی چرب شده میچینیم.کمی بین شیرینیها فاصله میذارین ،چون بزرگتر میشن به هم نچسبن
به مدت ۱۰ تا۱۵ دقیقه توی فر ۱۷۵ درجه قرار میدیم.(من چون فرم برقی بود درجه رو روی ۱۵۰ گذاشتم و تقریبا ۱۵ دقیقه تو فر بود.)
نکته : نیاز نیست فر را از قبل گرم کنید .شیرینی رو که توی فر گذاشتید، فر را روشن کنید
باید از دقیقه ۸ یا۱۰ به شیرینی سر بزنید.شاید در فر شما زودتر حاضر شه.میتونید با دست کمی روش رو فشار بدید اگه سفت شده بود پخته.
یا اینکه زیرش رو نگاه کنین به محض اینکه حس کردید میخواد تغییر رنگ بده یعنی پخته.چون رنگ زیر و روش باید مثل هم باشه

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه شیرینی بادامی توری

طرز تهیه شیرینی بادامی توری

شیرینی بادام زمینی شکری

طرز تهیه شیرینی بادام زمینی شکری مناسب ایام عید نوروز

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *