صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / دستور پخت دلمه ی به

دستور پخت دلمه ی به

در ابتدا باید پياز را با گوشت چرخ كرده به همراه زردچوبه و فلفل سياه و يک قاشق رب را را با هم مخلوط و بر روی ماهی تابه به خوبی تفت دهیم.

باید از شب قبل لپه و از حدود ۲ ساعت قبل برنج را خیس کنید. هر کدام از اینها باید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند و بطور کامل بپزند.

سپس باید این مواد را به داخل ماهی تابه و مخلوط قبلی اضافه کنید و با هم هم بزنید و مخلوز کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید گردو ، زرشک یا کشمش را هم اضافه کنید.

به را نباید برش بزنید بلکه یک سر آن را بزنید و داخلش را خالی کنید سپس مواد به همراه سس روی آن را در داخل به بریزید و به راحتی نوش جان کنید.

 

fo4236

 

سس دلمه ی به

پياز را سرخ کنید و زردچوبه و دو قاشق پر رب را سرخ كنيد و فلفل و نمك و كمی پودر دارچين، آلو خيس خرده، مقداری از بِه را كه از داخلش خارج كرديد، سركه و كمی شكر (اگر می خواهید ملس شود) را اضافه كنيد آب بريزيد تا سس بجوشد. بِه هاي پرشده را داخل سس بگذاريد (نصف بِه داخل سس باشد) تا حدود ٤٥ دقيقه بپزد، موقع سرو كمی جعفری خرد شده روی بِه بريزيد.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

خورش آلو زرشک با مرغ ‏

طرز تهیه خورش آلو زرشک با مرغ ‏

طرز تهیه خورشت ریواس

دستور پخت خورشت ریواس بسیار خوشمزه و باب میل همه .نوش جان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *